Labelexpo Europe 2022 anunță deschiderea sesiunii de înscriere

Labelexpo Europe – cel mai important eveniment internațional dedicat industriei producătoare de ambalaje și etichete – va reveni în 2022 la Bruxelles, Belgia. Evenimentul se va desfășura în incinta centrului expozițional Brussels Expo și are deja confirmarea de participare a peste 600 de expozanți.

Pe măsură ce entuziasmul industriei crește, trendurile și direcțiile principale ale expoziției încep să se contureze. Labelexpo 2022 va pune un accent special pe lansările din domeniul imprimării digitale ale principalilor jucători de pe piața globală – dintre aceștia și-au confirmat deja prezența HP, Xeikon, Domino, Fujfilm, Konica Minolta, Epson, Durst și Canon.

Lisa Milburn, director general al Labelexpo Global Series, a oferit mai multe informații în cadrul unui comunicat de presă: „În ciuda pauzei pe care au luat-o expozițiile fizice din cauza pandemiei mondiale, entuziasmul arătat la nivelul întregii piețe pentru Labelexpo Europe 2022 arată că industria globală producătoare de etichete și ambalaje e la fel de vibrantă ca întotdeauna. Interesul exprimat este foarte încurajator, nu numai prin numărul celor atât de dornici să participe în persoană, ci și prin calibrul global al producătorilor de echipamente, ceea ce va oferi industriei oportunitatea de a se reconecta cu adevărat”.

Labelexpo Europe 2022 va găzdui și un public internațional format din printeri, proprietari de branduri și designeri, datorită noului serviciu dedicat – VIP Concierge. Acesta, împreună cu sprijinul continuu al celor mai importante asociații de profil din lume, vor face posibilă întâlnirea celor mai importanți producători de echipamente cu furnizorii de servicii de imprimare.

În săptămâna 15-21 noiembrie se va da startul sesiunii de înscriere, vor fi anunțate programul conferințelor, alte detalii organizatorice și informații suplimentare cu privire la inovațiile care vor fi prezentate în cadrul evenimentului – printre acestea se numără și cea considerată a fi „ultima frontieră” a automatizării producției, dar și un nou sistem digital de înnobilare a etichetelor și ambalajelor.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide