Messe Düsseldorf dă startul înregistrărilor pentru „virtual.drupa”

Centrul expozițional Messe Düsseldorf a deschis sesiunea de înregistrare pentru expoziția online „virtual.drupa” care va avea loc în perioada 20-23 aprilie 2021. Evenimentul a fost anunțat pentru prima dată în decembrie 2020, atunci când expoziția fizică ce urma să aibă loc anul acesta a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Organizatorii drupa îi invită pe expozanți să se înregistreze pe microsite-ul virtual.drupa.com. Expozanții care erau deja înregistrați pentru ediția anulată pot utiliza aceleași informații de logare pe platformă. În ceea ce îi privește pe vizitatori, sesiunea de înregistrări destinată acestora se va deschide în luna martie. Deși virtual.drupa va avea loc în aprilie, conținutul oferit pe website va fi disponibil până pe 31 decembrie 2021. Potrivit unui comunicat de presă, în timpul expoziției online de patru zile companiile vor avea ocazia să își prezinte produsele în fața comunității globale de printing, să interacționeze și să își reactiveze afacerile.

Evenimentul virtual va include o zonă destinată conferințelor, un spațiu expozițional și o zonă pentru discuții numită „networking plaza”. Pachetul standard pentru expozanți costă 4 900 de euro și poate fi personalizat cu servicii suplimentare. Avanpremiera finală online a virtual.drupa va avea loc pe data de 23 februarie 2021, sub formă de conferință.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide