Mimaki a sărbătorit în iunie 2021 „Zilele Inovației Globale”

Filialele Mimaki Europa, Japonia și SUA au colaborat pentru organizarea evenimentului virtual Mimaki Global Innovation Days (2, 3, 4 iunie 2021), prin care liderul global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni a reușit să-i încurajeze și să-i ajute pe furnizorii de servicii de imprimare să depășească criza provocată de pandemie.

Evenimentul global a reunit așadar furnizori de servicii de imprimare, jurnaliști și experți ai Mimaki Japonia, Europa și SUA cu scopul de a accelera inovația pe piețele de semnalistică, producție industrială, imprimare pe textile și print 3D.

Mimaki a profitat de această ocazie pentru a promova în cadrul Global Innovation Days noile echipamente UV LED flatbed de mare format din seria JFX (550-2513 și 600-2513) și imprimanta inkjet UV wide-format SUJV-160 cu solvent pentru piața produselor din piele.

O mare atracție a evenimentului a fost recent lansata serie 100, gândită pentru a le permite furnizorilor de servicii de imprimare să pătrundă și pe alte piețe pentru a-și extinde portofoliile. Imprimantele roll-to-roll UJV100-160 și eco-solvent roll-to-roll JV100-160, lansate cu câteva săptămâni în urmă la virtual.drupa, sunt disponibile la prețuri mai mici în comparație cu alte imprimate din clasa lor.

Tehnologia de imprimare 3D color a ocupat și ea centrul scenei de-a lungul celor trei zile. Specialiștii Mimaki au avut astfel ocazia de a prezenta noile oportunități oferite de echipamentul 3D full color compact de ultimă generație – 3DUJ-2207 – care poate reda peste 10 milioane de culori.

Kazuaki Ikeda, președintele Mimaki Engineering, a declarat cu ocazia organizării evenimentului virtual: „Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care ni s-au alăturat. Inovarea a fost esențială pentru obiectivele Mimaki pe durata pandemiei, cu opt produse noi care au apărut pe piață începând din octombrie 2020 și chiar mai multe programate să fie lansate pe parcursul acestui an. Sper că ne vom putea întâlni în curând cu toții la evenimente fizice, odată ce ele se vor putea desfășura în siguranță, dar până atunci sunt încântat să admir rezultatele colaborării din industria de printing, pe care le-am văzut în cadrul evenimentului nostru Innovation Days”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide