Mondi relansează IQ „The Intelligent Paper Brand”

Mondi, grupul internațional producător de hârtie și ambalaje, relansează identitatea vizuală a gamei IQ de hârtii office și profesionale.

Brand-ul IQ se bazează pe conceptul de „inteligență”, oferind soluția potrivită atât pentru tiparul offset cât și pentru cel digital. În plus, IQ oferă o garanție de 99,99% în ceea ce privește rularea fără probleme în cadrul echipamentelor.

De la lansarea sa în anul 2001, brand-ul IQ și-a clădit o reputație solidă și ocupă locul doi în Europa, conform sondajului EMGE din 2016. Mondi consolidează acum poziția brand-ului IQ oferindu-i o imagine care include un nou logo, ambalaje cu un design modern și noi instrumente de promovare.

36 de culori diferite și gramaje de la 60 la 400 g/m² demonstrează diversitatea portofoliului IQ. În mod simbolic pentru această diversitate, noi imagini au fost concepute pentru toate produsele portofoliului.

Suplimentar, IQ SMOOTH și IQ PREMIUM beneficiază de tehnologia ColorLok® care îmbunătățește calitatea tiparului inkjet. Cu ajutorul ColorLok®, pigmenții sunt menținuți la suprafața hârtiei și astfel rezultă culorii mai vii, negru precis conturat și timpi de uscare mult mai reduși.

Ca toate hârtiile fine necretate de la Mondi, IQ este parte componentă a gamei Green Range, fiind certificate FSC® sau PEFC™ și provenind din păduri gestionate responsabil. Toate hârtiile IQ poartă și certificarea EU Ecolabel și sunt produse în mod sustenabil la toate cele 3 fabrici din Europa: Mondi Neusiedler din Austria, Mondi SCP din Slovacia și Mondi Syktyvkar din Rusia.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide