Mondi va contribui la producția unui miliard de măști de protecție împotriva noului COVID-19

Grupul internațional Mondi, important producător de hârtie și ambalaje flexibile, și-a adaptat linia de producție din Germania pentru a realiza benzi elastice cu trei straturi, acestea urmând a fi utilizate la realizarea unui miliard de măști de protecție.

Mondi și-a asumat angajamentul de a contribui la lupta împotriva coronavirusului prin fabricarea unor consumabile speciale. În acest sens a luat decizia de a converti o linie de producție din cadrul fabricii sale din Gronau, Germania, pentru a produce benzi elastice din material nețesut, destinate măștilor chirurgicale utilizate de cadrele medicale și cetățenii mai multor țări. Fabrica din Gronau furnizează în mod obișnuit materiale utilizate la realizarea scutecelor și a produselor de igienă feminină.

Benzile pe care Mondi le pune la dispoziția partenerilor sunt livrate în rolă, bucățile necesare putând fi apoi tăiate și atașate măștilor chirurgicale. Materialul elastic înlocuiește astfel banda cauciucată care ține masca fixată pe față, ceea ce crește totodată și viteza de producție.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide