„ Pas cu pas ni se fură toată LIBERTATEA „

În zilele de 23 și 24 octombrie 2021 au avut loc în mai multe orașe ale lumii numeroase proteste împotriva legilor referitoare la vaccinarea anti-Covid și la impunerea obligativității certificatelor/pașapoartelor verzi – aceste măsuri sunt considerate anti-umane de către protestatari. Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò – fost Nunțiu apostolic în Statele Unite și fost secretar general al Guvernoratului statului Vatican, cunoscut pentru opiniile sale categorice împotriva „Marii Resetări”, teorie referitoare la complotul elitelor globale de a distruge capitalismul și de a înrobi omenirea – s-a alăturat demonstrațiilor. Acesta a adresat un discurs în fața italienilor din Piața Poporului din Roma în cadrul unei manifestații anti-nazi pass.

În discursul său, arhiepiscopul a abordat subiectul stării pre-apocaliptice în care se află lumea în prezent și a făcut o sinteză a poziției unei părți a publicului internațional cu privire la fenomenele declanșate de Era Covid, declamând inclusiv minciunile și crimele unui sistem care ar fi declanșat actualul „război împotriva umanității”. Arhiepiscopul se distinge de ierarhia catolică papală, pe care o acuză de trădare a umanității. În plus precizează că Biserica oficială a fost ocupată de oameni șantajați pentru homosexualitate, pentru legăturile cu masoneria sau serviciile secrete. Astfel oficialii Bisericii Catolice ar acționa potrivit ordinelor celor care controlează fenomenul „Marii Resetări”.

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò și-a început discursul prin a-i felicita pe sutele de mii de oameni din întreaga lume care și-au manifestat poziția față de instaurarea tiraniei globale: „Milioane de cetățeni din toate națiunile, în tăcerea asurzitoare a mass media, de luni întregi strigă «NU!», NU nebuniei pandemice, NU lockdown-urilor, NU carantinei de noapte, NU vaccinărilor, Nu pașapoartelor sanitare, Nu șantajului unei puteri totalitare aservite elitei”. Mai departe, Viganò a făcut un rezumat al măsurilor luate de autorități în timpul pandemiei, enumerându-le în ordinea în care au fost impuse: măștile în spațiile închise, carantinarea/izolarea populației pe bază de declarație pe propria răspundere, carantinarea de noapte, împiedicarea accesului la biserică, interzicerea ieșirii din case, interzicerea muncii și a vizitării celor dragi sau a celor bolnavi din spitale. Potrivit arhiepiscopului, a urmat falimentarea micilor întreprinzători și a proprietarilor de restaurante și baruri, care au fost „victime ale Marii Resetări” din cauza legilor „absurde, ilegitime și contraproductive”. Viganò nu a uitat nici de deteriorarea psihicului celor care au fost privați de orice contact social.

Potrivit activenews.ro, Carlo Maria Viganò a declarat: „Pas cu pas ne-au făcut să credem că o gripă sezonieră, ca orice alt coronavirus, ar putea ucide mii de persoane, fără însă să ne spună că medicilor din spitale le era interzis să administreze tratamente, așteptând ca boala să se agraveze. Nu ni s-a spus că la ordinul autorității sanitare Covidul trebuia tratat ca o maladie pulmonară, când era de fapt o boală circulatorie la origine, nu ni s-a spus că erau interzise autopsiile și că se incinerau cadavrele, ca să se împiedice descoperirea cauzelor maladiei și să se înțeleagă cum trebuie tratată. Între timp, ne arătau camioanele militare ale generalului Figliuolo, transporturi de cadavre, dar aveau grijă să nu ne explice că acele camioane conțineau puține sicrie, adunate după o perioadă în care pompele funebre de la Bergamo au fost împiedicate să preia corpurile neînsuflețite și să organizeze funeralii. Dar ce impact asupra populației întregi, consemnată la domiciliu în fața televizorului, hipnotizată de terorismul mediatic, planificat științific după principiile cele mai cinice ale propagandei!

Arhiepiscopul a inclus în sinteza sa și faptul că bătrânii au fost privați de contactul cu cei dragi și de confortul spiritual, deoarece preoților le-a fost interzis accesul pentru a acorda binecuvântarea bolnavilor. Totodată a menționat și că administrarea Propofolului, un medicament folosit în anestezie pentru inducerea comei farmacologice, „nu a fost practicată doar de medicul primar din Montichiari, arestat pentru omucidere cu intenție, ci în toate spitalele, cum a confirmat într-un interviu președintele medicilor primari și cum a semnalat doctorul Scoglio. Practic ni se spune cu toată seninătatea că anul trecut bolnavii de covid înainte de a fi intubați erau sedați cu Propofol, conștienți fiind că asta le-a cauzat moartea”. În acest context arhiepiscopul a vorbit și despre faptul că cetățenii au ajuns să fie constrânși, obligați să prezinte pașaportul verde pentru a nu-și pierde locul de muncă sau pentru a-și desfășura activitățile normale, în timp ce persoanele vaccinate sunt la fel de contagioase și contaminabile. Potrivit fostului reprezentant al Bisericii Catolice, vaccinul nu protejează și nu imunizează, în timp ce virusul este o simplă gripă care a fost tratată cu succes acolo unde tratamentul a fost permis – gripa a fost prezentată drept incurabilă pentru a putea legitima vaccinuri experimentale. Oficialul a făcut totodată referire la declarațiile unor medici, fără să ofere numele lor, potrivit cărora testele folosite pentru diagnosticarea Covidului sunt „nesigure și neconcludente”. „Și astăzi ne spun asta nesancționați, după ce au dispus distrugerea economiei, a structurii sociale, a echilibrului psihic și fizic al unei întregi națiuni” – a mai declarat arhiepiscopul.

Mai departe, Carlo Maria Viganò a precizat că ceea ce ni se spune este „o încâlceală de afirmații pseudoștiințifice, de contradicții logice și de proclamații apodictice, de dogme proclamate de noii sacerdoți ai covidului, al sinedriului pandemic”. Potrivit lui, după ce populației i s-a zis să se vaccineze pentru a-i salva pe cei vulnerabili și pe bătrâni dar și pentru a renunța la mască, oamenii au aflat că trebuie să poarte în continuare masca și că nu vor fi suficiente nici măcar 3 doze de vaccin. În opinia lui Viganò pașaportul sanitar e o aberație juridică și un șantaj odios, iar virusul Covid-19 nu a provocat mai multe morți decât cele înregistrate în anii trecuți, în timp ce purtatul măștilor este inutil și provoacă boli pulmonare și patologii cerebrale. Mai mult, vaccinul nu oferă imunitate, are efecte secundare grave și administrarea lui a dus la mai multe decese decât toate vaccinurile din ultimii 10 ani. Totodată acesta a menționat și că este falsă afirmația potrivit căreia nu există tratament – dat fiind că autoritățile europene folosesc un tratament preventiv pentru refugiații afgani, datele despre cei decedați de Covid sunt și ele false, la fel și recuperările la terapie intensivă.

Arhiepiscopul îndeamnă populația să iasă din acest labirint prin refuzul narațiunii oferite de presă, prin închiderea televizoarelor: „E nevoie să vedem lucrurile cu o privire care să nu se limiteze doar la fapte, ci care să vadă totul într-un cadru mai amplu în care pandemia e un instrument de inginerie socială provocată ad arte, cu un scop precis și anume de a ne aduce tocmai la pașaportul sanitar, la controlul total, la limitarea libertății naturale și constituționale, în numele unei Mari Resetări pe care niciunul dintre noi nu o dorim, pe care niciunul dintre noi nu a fost solicitat să o voteze, care concentrează puterea și bogățiile în mâinile unei elite, cea a filantropo-capitaliștilor ca Gates și Soros care consideră restul umanității drept un rezervor de sclavi și clienți, cărora să li se dea un venit minim, creat din nimic, care să îi facă datornici și care să le permită să cumpere bunuri produse de această elită, bunuri produse cu manoperă la cost redus de oameni constrânși să supraviețuiască”. Arhiepiscopul îndeamnă la folosirea judecății critice pentru ca populația să nu se lase înșelată de abuzuri, mișcări și crime, menționând că acest război se luptă cu arme neconvenționale precum „cenzura informațiilor, medici aserviți, complicitatea politicienilor, magistraților, forțelor de ordine, un război care se lasă cu victime inocente, care distruge societatea, lovește oamenii mai întâi în suflet, abia apoi în corp, un război declarat contra a tot ce amintește de civilizația noastră, de cultura noastră, de credința noastră, de valorile noastre”.

Nu a fost evitat nici subiectul refugiaților, emigrarea lor fiind planificată de aceeași elită pentru distrugerea identității civile, culturale și religioase, potrivit arhiepiscopului. Soluția oferită de către fostul reprezentant al Bisericii Catolice este unirea oamenilor în cadrul unei alianțe antiglobaliste: „Nesupunere civilă, coordonarea acțiunilor de protest, contacte cu mișcările din alte țări, uniune și o alianță antiglobalistă care să asigure ajutor și sprijin împotriva autorităților aservite sistemului. O rezistență senină, hrănită de conștientizarea faptului că lumea proiectată a Marii Resetări nu este lumea noastră, căci aceasta se bazează pe o ideologie a morții, pe o gândire antiumană și anticreștină și care se menține doar prin forța armelor sau șantajarea celor care nu pot să se revolte. Aceste slugi nemernice ale Noii Ordini uită că lumea lor e o utopie, de fapt o distopie infernală care ne repugnă nouă tuturor, pentru că nu are în vedere că nu suntem făcuți din circuite electromagnetice, ci din carne și sânge, din pasiuni și emoții, din gesturi de eroism și generozitate. Pentru că suntem umani, făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, dotați cu inteligență și voință”.

Puteți citi și alte articole similare intrând prin meniu pe butonul Articole și selectând categoria Articole Diverse.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide