Raportul AWA 2022 înregistrează o creștere semnificativă a cererii globale de etichete

Etichetarea și inscripționarea produselor sunt esențiale pentru industria ambalajelor deoarece combină informațiile esențiale de identificare a produsului cu elementele de branding și vizibilitatea la raft. Evoluția acestei piețe a fost documentată în cea de-a 16-a ediție a raportului „AWA Labeling and Product Decoration Annual Review 2022”. Acesta analizează toate aspectele industriei producătoare de etichete, concentrându-se atât pe principalele formate – etichete sensibile la presiune, cu adeziv, etichete de tip manșon, etichete in-mold (IML) – cât și pe caracteristicile lanțului de aprovizionare.

Noul studiu detaliază profilurile diferitelor segmente de aplicații, inclusiv etichetarea primară a produselor, imprimarea de informații variabile și etichetarea de securitate și le plasează în contextul unor analize aprofundate ale piețelor regionale. Compania de cercetare de piață AWA estimează că în 2021 cererea globală de etichete s-a apropiat de 71 010 milioane de mp, în creștere cu aproximativ 3,8% în comparație cu anul precedent.

La nivel regional, țările din Asia continuă să reclame cea mai mare cotă de piață, 45% din total. Europa revendică 25%, America de Nord 18%, America de Sud 8%, iar Africa și Orientul Mijlociu 4%.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide