re:FOCUS on eCommerce, Retail & Logistics – participă gratuit la evenimentul cheie al anului dedicat industriilor de comerț electronic, retail și logistică

Business Review organizează joi, 10 februarie 2022, evenimentul hibrid „re:FOCUS on eCommerce, Retail & Logistics” dedicat industriilor de comerț electronic, retail și logistică – acesta va avea loc în incinta Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca. Evenimentul va putea fi urmărit în format fizic dar și online prin canalul de YouTube Business Review. Seria de conferințe, discuții în direct, prezentări, interviuri și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu jucători cheie din întreaga industrie va dezvălui trenduri de ultimă oră dar și viitoare, oferind în același timp soluții la provocările actuale ale comerțului electronic, retailului și logisticii.

👉 Înregistrarea la eveniment (în format fizic sau online) se poate face AICI 👈

Evenimentul va avea în prim plan jucători importanți din domeniul lanțurilor de aprovizionare și al logisticii care își vor împărtăși perspectivele, cele mai bune practici, provocările și oportunitățile cu privire la modul în care pot atinge obiectivele de creștere pe termen lung, indiferent de incertitudinile pieței. Participanții vor avea ocazia de a obține mai multe informații despre tehnologii de automatizare destinate îmbunătățirii operațiunilor organizațiilor, de a intra în contact cu o întreagă rețea de profesioniști ai sectorului de retail și logistică, dar și de a afla secretele comerțului online, ale gestionării produselor și automatizării lanțului de aprovizionare.

Teme arzătoare ale comerțului online și ale industriei de curierat vor fi abordate de către speakeri precum Stejara Pircan (vicepreședinte senior în cadrul eMAG), Lucian Baltaru (director SAMEDAY), Adrian Mihai (director FAN Courier) și Viorel Vasile (director ALPHA BANK). Printre subiectele anunțate pe aceste segmente amintim: viitoarele metode de plată în comerțul electronic, crearea de experiențe de cumpărături online personalizate, centrarea pe client sau digitalizarea companiilor de curierat.

În materie de retail și logistică vor fi discutate și teme precum reducerea decalajului dintre online și offline, adaptarea și tranziția rapidă a retailerilor clasici la noua realitate digitală, provocări și oportunități ale companiilor de transport și logistică sau alternative la depozitarea clasică. Toate acestea vor fi dezbătute de către importanți reprezentanți ai celor două industrii: Cătălin Pozdarie (director Hervis), Tiberiu Dănețiu (director de marketing în cadrul Auchan România) și Adrian Ariciu (director METRO).

Nu va fi ocolită nici cea mai mare provocare a sectoarelor de retail și logistică din anul 2022 – implementarea sistemului DRS (Deposit Return System) ca instrument eficient pentru o economie circulară. Speakeri precum Emanuel Pârvulescu (director Cora), Julia Leferman (manager general al Alianței Producătorilor de Băuturi din România) sau Alice Nichita (președinte al Asociației Naționale pentru Băuturi Răcoritoare – ANBR) vor lămuri probleme legate de costurile adoptării sistemului, se va discuta despre cât de realiste sunt obiectivele Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (rată de recuperare a ambalajelor de 65% în primul an, 85-95% în al treilea an) sau despre modalitățile de rambursare a depozitului pentru ambalajele returnate de către consumatori (numerar, card de credit, cupoane, jetoane).

Evenimentul este sponsorizat de CARGUS, eMAG, IMMOFINANZ, IULIUS, answear.ro, CBRE, FAN courier, Hervis SPORTS, METRO, VTEX, ALPHA BANK, Auchan, SAMEDAY ȘI FEPRA.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide