Rom Paper din Brașov își extinde capacitatea de producție prin deschiderea a două fabrici noi

Acționarii Rom Paper SRL au decis să investească peste 2 milioane de euro în deschiderea a două fabrici noi care vor fi amenajate în Brașov, respectiv Adjud și utilate până la începutul anului viitor.

Investiția ar urma să extindă cu 25% capacitatea de producție a companiei, precum și portofoliul de produse pe care aceasta le realizează în prezent.

Înființată în 2002 de Nicoleta și Claudiu Puchin, Rom Paper SRL fabrică o gamă vastă de produse care variază de la șervețele de masă, role profesionale, șervețele la cutie și prosoape pliate la propria marcă de produse din hârtie de uz casnic denumită „Mototol”. Aproximativ 85% din produsele realizate la Brașov sunt comercializate în supermarketurile din România, restul fiind exportate în țări precum Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria, Cehia, Slovacia și Polonia. Compania a avut o cifră de afaceri de 69 milioane de lei în 2018 și este în prezent controlată de Vrancart Adjud, un important producător local de hârtie igienică, carton ondulat și ambalaje din carton, care în 2016 a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Rom Paper. 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide