” Scrisoare către parlamentarii români „

Parlamentarul Varujan Vosganian s-a adresat cu următoarea scrisoare colegilor săi din Parlamentul României:

” Solicitați, vă rog, Institutului Național de Sănătate Publică verificarea cifrelor pe care vi le dau acum! Dacă ele se confirmă, nu aveți niciun motiv să votați instituirea obligativității certificatului verde!!!

În perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2021 în România au fost declarate 415 000 de îmbolnăviri. Dintre acestea, 317 800 de îmbolnăviri aparțin unor persoane nevaccinate și 97 200 unor persoane vaccinate. Având în vedere că ponderea persoanelor vaccinate a fost, în luna octombrie, de 28% din totalul populației, rezultă că procentul de infectați dintre vaccinați și nevaccinați a fost aproape egal! Cu alte cuvinte, riscul de îmbolnăvire este aproape identic în cazul vaccinaților și nevaccinaților!!!

Încă o cifră pe care vă rog s-o verificați. Între 20 decembrie 2020 (când a început campania de vaccinare) și 31 octombrie 2021 s-au infectat cu COVID 140 000 de persoane vaccinate. Dintre acestea, 97 200, adică cca 70% s-au îmbolnăvit numai în luna octombrie!!! Ceea ce arată că eficiența în timp a vaccinurilor este îndoielnică și că pentru mulți cetățeni statutul de persoană vaccinată, cel puțin cel dobândit în lunile ianuarie – mai, e o iluzie.

Situația este cu mult mai gravă dacă ne gândim că persoanelor vaccinate nu li se cer teste antigen sau PCR, ceea ce presupune că numărul real de îmbolnăviri printre vaccinați este imposibil de evaluat, dar în orice caz relativ mai mare decât cel oficial.

În anul 2021 cifrele oficiale spun că au decedat de COVID 1264 de persoane vaccinate. Dacă proporția rămâne aceeași ca și în cazul infectărilor, putem presupune că în octombrie au decedat aproape 1000 de persoane vaccinate, ceea ce spulberă mitul protecției prin vaccin la simptomele grave.

Domnilor parlamentari, aveți datoria să cereți verificarea acestor cifre! Dacă ele sunt reale, comiteți o gravă eroare adoptând propunerea legislativă privind instituirea obligativității certificatului verde. ”

Puteți citi și alte articole similare intrând prin meniu pe butonul Articole și selectând categoria Articole Diverse.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide