Siegwerk își extinde gama de servicii

Siegwerk, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de cerneluri tipografice pentru imprimarea etichetelor și ambalajelor, a creat o platformă expert care oferă informații despre subiecte esențiale privind siguranța cernelurilor tipografice și a ambalajelor pentru produse alimentare, precum și reglementările în domeniu.

Informațiile includ printre altele: substanțe din componența cernelurilor, cerințe de conformitate și evaluarea nivelului de siguranță la expunere. Platforma denumită “Ink Safety Portal” a fost lansată pentru prima dată în 2017, iar Siegwerk a adăugat acum caracteristici noi pentru îmbunătățirea acestui serviciu care a devenit un instrument valoros pentru clienții producătorului de cerneală.

Printre noile caracteristici se numără “Worst Case Calculator”, ce le permite utilizatorilor să estimeze cantitatea maximă de substanțe care ar putea, în cel mai rău caz, să migreze în alimentele ambalate. Această metodă de calcul pune la dispoziție variabile diferite pentru a determina rezultatele exacte: denumirea substanței migrante sau indicatorul chimic, conținutul de substanță migrantă în pelicula solidă de cerneală, cantitatea de cerneală aplicată pe metru pătrat, puterea de acoperire a cernelii și raportul suprafață-cantitate. Dacă rezultatele calculului se află sub pragul sigur, atunci nu sunt necesare măsuri suplimentare.

O altă caracteristică nouă este videoclipul care explică termenul “NIAS” ( Non-Intentionally Added Substances, adică substanțele adăugate fără intenție). “NIAS” se referă la toate substanțele chimice care nu sunt adăugate în mod intenționat și nu au o funcție specifică în formularea cernelii, așa cum sunt eventualele impurități conținute de materiile prime. Pentru a se asigura că niciun consumator nu este afectat de substanțele care pot migra înspre produsele alimentare ambalate, toate aceste substanțe sunt supuse evaluărilor de risc pentru siguranța produselor efectuate de experții Siegwerk.

Angajamentul asumat de Siegwerk în ceea ce privește siguranța produselor se bazează pe transparența proactivă și responsabilitatea cu care sunt fabricate și comercializate cernelurile.

Pentru a garanta siguranța produselor sale, Siegwerk oferă o gamă completă de cerneluri și lacuri tipografice pentru toate procesele de imprimare, care sunt optimizate împotriva fenomenului de migrare a substanțelor. De asemenea, producătorul le asigură clienților sesiuni de training ce au ca subiect toate aspectele legate de siguranța alimentelor și de respectarea reglementărilor în vigoare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide