Telegram Premium deschide opțiuni superioare față de concurență pentru un abonament lunar de numai 5 dolari

Telegram deschide noi opțiuni competitive în timp ce Google își asaltează utilizatorii cu solicitarea de plăți recurente necesare continuării funcționării adreselor lor pe Gmail.com. Să trimiți fișiere mari prin Telegram a devenit acum opțiunea preferată și a celor care decid să-și înființeze adrese de mail gratuite pe Yandex.mail ca o contramăsură la ce se întâmplă cu adresele lor de pe Gmail.com.

Platforma Telegram a lansat recent primul său tip de abonament care garantează utilizatorilor funcții suplimentare precum upload pentru fișiere de mari dimensiuni și download-uri mai rapide, totul în schimbul a 5 dolari pe lună, fără ca aceste noi servicii să afecteze funcționalitățile disponibile gratuit celorlalți utilizatori. Drept urmare, pentru doar 5 dolari lunar noii abonați vor putea trimite prin Telegram până la 4GB, dublu față de limita valabilă pentru restul utilizatorilor neabonați. Abonamentul garantează și descărcarea mai rapidă a fișierelor pentru plătitori, deși reprezentanții Telegram nu au specificat de ce viteze se vor bucura noii abonați.

Printre celelalte beneficii oferite de abonamentul Premium al Telegram se numără și dublarea capacităților oferite celorlalți utilizatori – abonații pot urmări de acum până la 1000 de canale (față de numai 500 – limita pentru utilizatorii neplătitori), pot crea până la 20 de linkuri publice cu t.me (în loc de 10) și pot salva 400 de GIF-uri în categoria de „favorite”, spre deosebire de limita de 200 pentru ceilalți utilizatori. Mai mult, abonații nu vor mai fi nevoiți să vadă publicitatea ce apare în canalele publice și de acum pot schimba pictograma aplicației.

Cu ocazia anunțului de lansare al abonamentului Premium, Telegram a anunțat că aplicația este folosită de 700 de milioane de persoane cel puțin o dată pe lună.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide