virtual.drupa a dat startul inovațiilor

Drupa - cea mai importantă expoziție internațională dedicată industriilor de print și packaging - și-a deschis astăzi porțile virtuale, în locul evenimentului fizic care a fost anulat din cauza pandemiei de Covid.

În perioada 20-23 aprilie 2021, comunitatea globală a producătorilor și furnizorilor de echipamente pentru imprimare și finisare, consumabile tipografice și soluții software, se întâlnește la virtual.drupa într-un spațiu expozițional online care le oferă vizitatorilor o imagine de ansamblu cuprinzătoare a portofoliilor companiilor expozante, cu videoclipuri explicative și sesiuni web live care oferă detalii și informații suplimentare despre produsele și serviciile expuse.

Virtual.drupa are aproximativ o zecime din numărul expozanților care s-ar fi regăsit în mod normal în incinta centrului expozițional Messe Düsseldorf, cu 212 companii înscrise din peste 33 de țări.

Vizitatorii pot găsi rapid expozanții de care sunt interesați, iar căutarea poate fi filtrată și în funcție de alte criterii precum țara de origine a furnizorului sau categoria de produse. Profilul individual al expozantului oferă informații despre companie, persoane de contact, produse, servicii, inovații și formate de prezentare.

Simultan cu expoziția online se derulează și un program de conferințe, cu aproximativ 130 de sesiuni planificate pe parcursul celor patru zile, suplimentar față de cele susținute de expozanți. Conferințele au ca teme principale inteligența artificială, economia circulară și metodele de implicare a consumatorului și vor fi transmise în direct, însă vor fi disponibile și la cerere pentru a putea fi accesibile și vizitatorilor care nu pot participa live din cauza diferenței de fus orar.

Printre expozanți se regăsesc și nume mari precum HP, Fujifilm, Landa, Kodak, Konica Minolta și Xeikon pe segmentul de tipar digital, Heidelberg, Komori și Koenig & Bauer pe segmentul de tipar offset, precum și EFI sau Zünd pe sectorul formatelor de mari dimensiuni și Bobst, Esko și Omet pe partea de ambalaje.

Partenerii evenimentului virtual.drupa sunt Leonhard Kurz (partener Platinum), DuPont de Nemours, Electronics for Imaging (EFI), Kodak, Komori (parteneri Gold), BlueCrest, CloudLab, Fujifilm, Hybrid Software, Koenig & Bauer, Mimaki, OQChemicals și Xeikon (parteneri Silver).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide