Viscom Italia, primul targ expozitional din Europa ce reuneste intr-un singur loc intreaga piata de comunicare vizuala

In perioada 4-6 octombrie 2023, toti jucatorii din industria de profil vor putea participa la singurul eveniment din Europa ce poate oferi spatiu, voce si un nou impuls intregului lant valoric al comunicarii vizuale. Prestigiosul complex expozitional Fiera Milano va fi gazda evenimentului, punand la dispozitia expozantilor si vizitatorilor un amplu spatiu dedicat standurilor, dar si discutiilor si evenimentelor live din cadrul celei mai mari intalniri a comunitatii de comunicare vizuala

Asa cum se mandresc organizatorii evenimentului, Viscom Italia va insemna creativitate, inovatie, business, sustenabilitate, dar si cadrul ideal pentru prezentarea de tehnologii si aplicatii in vederea lansarii viitoarelor tendinte in segmentele de grafica, publicitate, design, arhitectura, decoratiuni interioare, moda, packaging, branding si retail. Evenimentul va furniza o oportunitate excelenta de intalniri pentru toti profesionistii din sectoarele reprezentate aflati in cautarea de inspiratie si de noi oportunitati de afaceri.

La complexul Fiera, toti cei prezenti se vor bucura de un aranjament clar si rational, oferind variate trasee si initiative ce vor da contur si reprezentativitate universului comunicarii vizuale. Situat la doar 30 de minute de centrul orasului Milano, amplul spatiu expozitional ocupa un loc de frunte pe lista pietei mondiale de profil din perspectiva dimensiunilor, functionalitatilor si confortului pe care le ofera, fiind dotat cu servicii si infrastructuri de cea mai buna calitate. Totodata, locatia este foarte convenabila din punctul de vedere al transportului, fiind legata de Aeroportul International Malpensa printr-o linie directa de metrou, pe langa autostrada.

Targul va oferi scena perfecta menita sa impulsioneze creativitatea, sa promoveze talentul si aptitudinile tehnice, sa consolideze noi parteneriate si sa cultive relatii cu factorii decizionali din afaceri. Totodata, va fi un bun observator destinat sa stimuleze ideile si dezvoltarea profesionala, legand oportunitatile de training si evenimente live, pentru a contura cele mai recente tendinte ce vor dicta viitorul industriei de comunicare vizuala. In cadrul expozitiei vor fi prezentate o multime de materiale informative concepute de managerii de top si de liderii de opinie, menite sa cultive schimbul de idei si sa dezvaluie ce se intampla in cele mai recente scenarii de pe piata.

Viscom Italia va fi o cale exploratorie si educationala, urmarind sa realizeze conexiuni intre companiile expozante si viitoarele talente din industrie si va oferi totodata un spatiu in care vor fi expuse o serie de prototipuri de design, in colaborare cu Display Italia, prezentand materiale si solutii de display dedicate lumii retailului.

Platforma online a Viscom Italia este „piesa de rezistenta” a strategiei de comunicare a organizatorilor. Este instrumentul ideal pentru imbunatatirea vizibilitatii companiilor din industrie, pentru prezentarea a tot ce este mai recent in materie de stiri si produse, pentru optimizarea brandurilor, dar si pentru construirea unei retele perfecte pentru jucatorii din industrie astfel incat acestia sa ramana mai bine conectati pe tot parcursul anului. Articolele, postarile, stirile, videoclipurile si orice alt material de inalta calitate vor fi distribuite prin intermediul Revistei de Socializare Viscom de pe bine-cunoscute platforme de social media cum ar fi Facebook, Instagram si Linkedln, in scopul anticiparii a tot ceea ce domeniul comunicatiilor vizuale nu a avut ocazia sa realizeze inca.

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide