BlueCrest a prezentat o soluție completă pentru print tranzacțional la HID 2019

BlueCrest, fosta divizie a multinaționalei Pitney Bowes, este o companie independentă cu o lungă tradiție în dezvoltarea de soluții hardware și software inovatoare, sigure și eficiente. Având cea mai cuprinzătoare linie de imprimante inkjet, echipamente de finisare și programe software pentru sectorul de mailing tranzacțional, BlueCrest își oferă expertiza și soluțiile clienților din întreaga lume prin intermediul a peste 1 500 de angajați și 1 000 de tehnicieni

Compania americană a fost unul dintre expozanții de la Hunkeler Innovationdays 2019, unde a prezentat vizitatorilor echipamentul inkjet AcceleJet, mașinile pentru inserare Epic și Pulse și software-ul Clarity.

Reporter Afaceri Poligrafice: Ce reprezintă brandul BlueCrest pentru industria printului?

Kevin Marks, BlueCrest
Kevin Marks, BlueCrest

 

Kevin Marks, Vice Președinte – Global Production Print, BlueCrest: Compania noastră este un producător de top care dezvoltă soluții inovatoare pentru print tranzacțional. Termenul „Blue” (n.r.: albastru) din denumire amintește de istoria noastră ca parte a multinaționalei Pitney Bowes, iar „Crest” (n.r.: vârf, creastă) face referire la faptul că suntem o companie independentă de aproximativ un an, capabilă să stimuleze inovarea și să ajute clienții să accelereze creșterea propriilor afaceri.

AFP: Unde aveți sediul?

K.M.: Sediul central se află în Danbury, care este un oraș din statul american Connecticut, însă avem filiale și în Canada, Europa, Asia și Australia.

AFP: Ce soluții le propuneți anul acesta vizitatorilor de la Hunkeler Innovationdays? 

 

K.M.: La această ediție a expoziției am adus la stand o imprimantă inkjet, două echipamente pentru inserare și o soluție software. Sistemul de imprimare AcceleJet este o soluție inovatoare de tip roll-to-cut-sheet ce realizează printuri color de înaltă calitate, la costuri comparabile printului cu toner monocrom. Acest echipament are la bază tehnologia drop-on-demand, care îi oferă o productivitate de până la 100 metri pe minut. Imprimarea se realizează cu cerneluri pe bază de apă, pe hârtie de 60-150 g/m2. 

Mașina pentru inserare Epic este o soluție multi-format de mare viteză, care oferă acum o eficiență sporită datorită noii opțiuni Plus Speed, permițându-le utilizatorilor să proceseze cu până la 14% mai multe documente printate. Această opțiune este disponibilă atât pentru sistemele noi, cât și pentru cele deja instalate și permite o viteză de până la 24,000 cicluri pe oră, fără a compromite calitatea produselor. Epic este soluția ideală pentru producția de mare volum.

Cea de a doua mașină pentru inserare pe care o propunem clienților noștri este Pulse, un sistem multi-format compact special creat pentru producția în volume mici și extrem de ușor de utilizat, cu o viteză de până la 4,000 cicluri pe oră. 

În ceea ce privește programele software, avem softuri care automatizează, monitorizează și documentează procesele de producție pentru a elimina intervenția manuală și a reduce timpii de inactivitate nedoriți. Clarity înlesnește performanța operațională printr-o serie de analize predictive care îi oferă clientului o privire de ansamblu asupra interacțiunii dintre echipamente, lucrări de imprimare și operatori.

AcceleJet în linie cu un cutter Hunkeler CS8 și un stacker LS8
AcceleJet în linie cu un cutter Hunkeler CS8 și un stacker LS8

 

AFP: Comercializați aceste utilaje și în Europa? 

K.M.: Desigur, vindem direct în Marea Britanie, Germania, Franța și Italia. În Belgia vindem prin reprezentanță, iar în țările din estul Europei prin intermediul dealerilor.

AFP: Care ar fi prețul pentru un astfel de utilaj?

K.M.: În medie prețul este de 900 000 dolari.

AFP: Există voci care spun că printul va dispărea în viitor. Care este opinia dvs cu privire la acest subiect?

K.M.: Dacă printul îl ajută pe client, atunci va rezista. Dar pentru acest lucru trebuie depus un efort constant. Cred că printul va continua să funcționeze în paralel cu mediul online și pe viitor.

AFP: Vă mulțumim pentru informațiile oferite.

www.bluecrestinc.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide