Bobst lansează liniile „All-in-One” Digital Master 340 și 510 pentru producția de etichete

Bobst – important furnizor de echipamente și servicii pentru producătorii de etichete și ambalaje din carton pliabil, ondulat și materiale flexibile – și-a îmbogățit portofoliul de imprimante digitale oneLABEL cu noua serie Digital Master, disponibilă pe lățimi de 340 și 510 mm.

Noile modele Bobst Digital Master imprimă la o rezoluție maximă de 1200 x 1200 dpi cu până la 6 culori (plus alb opțional), la o viteză de până la 100 m/minut, reprezentând o punte de legătură între echipamentele de imprimare digitală și cele flexo. Digital Master 340 și Digital Master 510 sunt linii de producție complet digitalizate și automatizate, de la procesele de imprimare până la cele de înnobilare și tăiere. Seria este modulară și actualizabilă, permițând clienților să își construiască propriile configurații. Printre opțiunile de înnobilare disponibile prin noile modele se numără și lăcuirea, imprimarea cu efecte tactile și holografice, laminarea la rece sau UV și imprimarea de securitate. Pentru producția end-to-end de etichete, seria permite și integrarea unei mașini de ștanțat rotativă/semi-rotativă complet automatizată. Fiecare modul de imprimare, înnobilare și tăiere este automatizat pentru a asigura un timp de producție competitiv, un nivel redus de deșeuri și repetabilitate. Controlul calității este garantat prin încorporarea sistemului de inspecție în linie Bobst Accucheck, care funcționează la viteza maximă a imprimantei și verifică registrul, calitatea și uniformitatea culorilor, cât și a finisajelor. O singură interfață ușor de utilizat controlează întregul echipament – aceasta poate fi conectată la Cloud și permite integrarea MIS.

Patrick Graber, director de marketing strategic în cadrul companiei Bobst, a declarat: „Prin seria Digital Master dorim să oferim soluția la provocările întâmpinate de clienții noștri, care încearcă să depășească lipsa forței calificate de muncă, făcând în același timp tranziția către tiraje mai mari cu ajutorul echipamentelor digitale. Seria Digital Master este o soluție dezvoltată pentru viitor, deoarece clienții pot adapta în timp utilajul pentru producția de noi aplicații dictate de tendințele din piață. Aceste platforme pot fi modernizate la fața locului, adăugând și mai multă valoare investiției și protejând-o. Digital Master valorifică principiul lui «unu»: o singură imprimantă pentru toate lucrările de producție a etichetelor, un singur flux de lucru ce reunește toate elementele, un singur operator, un singur furnizor care dezvoltă toate tehnologiile și un singur punct de service”.

Prezența Bobst în domeniul digital a crescut în ultimii ani, în urma lansării primei generații de imprimante Mouvent. Master DM5 a fost prezentat în cadrul Labelexpo Europe 2019, când Bobst a livrat prima dintre soluțiile sale „All-in-One, All-Inline” care combină expertiza companiei în domeniul flexo cu avantajele imprimării digitale inkjet.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide