Canon stârnește imaginația vizitatorilor la FESPA 2021

Canon va prezenta anul viitor la FESPA (12-15 octombrie 2021, Amsterdam, Olanda) o serie de produse care vor susține dezvoltarea unor piețe noi.

Oce Colorado 1640

 

La standul Canon, producătorii de materiale grafice și elemente de semnalistică vor afla cum pot utiliza cele mai noi și creative aplicații pentru a obține succesul în afaceri. Participanților li se va prezenta o gamă variată de aplicații pentru print de mare format, producție de ambalaje și display-uri, decorațiuni interioare, precum și bannere sau aplicații pe materiale autocolante pentru publicitate outdoor. Canon va promova flexibilitatea prin soluții de tipar digital și de gestionare a fluxului de lucru, printre care se vor număra imprimante flatbed din seria Arizona și echipamente de tipar roll-to-roll din gama Colorado.

Modelele Colorado 1640 și 1650 au peste 1200 de instalări în întreaga lume. Acestea vor fi prezentate de Canon la FESPA, iar vizitatorilor li se va demonstra modul în care tehnologia UVgel îi poate ajuta în producția de mare volum, acordându-le în același timp încrederea necesară pentru a pătrunde în zone noi ale pieței precum cele de soft signage, decorațiuni interioare și grafică destinată vehiculelor. Colorado 1640 este perfect pentru producătorii care doresc să imprime aplicații față/verso, iar vizitatorii îl vor putea vedea funcționând în cadrul unui flux de lucru end-to-end automatizat, alături de soluția inline de tăiat de la Fotoba.

Oce Colorado1650
Oce Colorado1650

 

Colorado 1650 poate imprima pe o mare varietate de substraturi, tehnologia FLXfinish oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a alege între finisare mată sau lucioasă. În cadrul standului vor funcționa 2 echipamente Colorado 1650, iar cel de-al doilea va lucra în linie cu Fotoba Jumbo Roll, care alimentează imprimanta cu hârtie în rolă și taie apoi substratul la dimensiunile cerute. Obiectivul Canon este acela de a le arăta vizitatorilor o platformă de producție care îi va ajuta să renunțe complet la operațiunile manuale și să implementeze soluții complet automatizate, pentru o productivitate maximă. În plus, echipamentele Colorado vor avea ca suport software soluțiile ONYX 19 și Caldera 13.

Arizona 1300 flatbed
Arizona 1300 flatbed

 

Nu va lipsi nici echipamentul Arizona 1360 GT flatbed, care va prezenta live posibități de imprimare pe lemn, sticlă, tapet și panouri acustice. Alături de Arizona Xpert, o soluție inovatoare care simplifică și automatizează lucrările complexe de tipar, Canon demonstrează cum reducerea risipei și creșterea eficienței operaționale sunt mai simple decât oricând. Imprimantele Arizona vor folosi la rândul lor soluțiile software de la OneVision și ONYX 19, dar și soluții de tăiere de la partenerul Zünd. Canon le va oferi vizitatorilor care doresc să ducă automatizarea la următorul nivel o demonstrație video a unei soluții de flux de lucru robotizat oferită de partenerul Rolan Robotics, aplicațiile putând fi ușor de transferat de la echipamentul flatbed Arizona către cutter-ul Zünd într-un proces end-to-end complet automatizat.

„Misiunea noastră la FESPA 2021 este de a stârni imaginația vizitatorilor cu aplicații mai creative decât oricând. Dorim să prezentăm modul în care ideile mărețe, sprijinite de excelență operațională și automatizare inteligentă, pot determina creșterea afacerii”, a declarat Wouter Derichs, Sales & Marketing Director, departamentul Large Format Graphics, Canon Europa.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide