Cu eficiență și calitate îmbunătățite Mimaki va lansa seria de imprimante 330 care vor transforma piețele graficii pentru semnalistică şi textile

Mimaki Europa a introdus o nouă serie de imprimante inkjet de mare format, seria 330, care include modelele JV330-160 si CJV330-160. Particula 160, din denumirea acestor modele, oferă o idee despre lăţimea rolei care va fi printată şi tăiată pe această lăţime care este de fapt de 1610 mm. Lansată în perioada evenimentului Global Innovation Days organizat de companie, seria 330 valorifică strategia Mimaki pe multiple platforme pentru a oferi soluții de imprimare sofisticate dar şi profitabile în mai multe sectoare. Aceasta serie se aliniază obiectivului Mimaki de a-și dezvolta atât gama de produse sofisticate, cât și cele de bază, pentru a-i încuraja și sprijini în continuare pe clienți să extindă și să îmbunătățească atât serviciile de imprimare, cât și gama de produse care pot fi oferite beneficiarilor finali.

Ca urmare a succesului de care s-au bucurat seriile 100 și 300 Plus, a urmat firesc seria 330 pentru a  oferi modele de echipamente cu imprimare la nivel mediu și sofisticat, focusate pe calitate ridicată a imaginii și pe înaltă productivitate. Mimaki, fiind o companie renumită pentru gama sa extrem de diversificată de culori, a introdus prin modelele noii serii o capacitate de imprimare de înaltă rezoluție cu printuri foarte durabile, destinate sectorului grafică pentru semnalistică și de asemenea celui de textile. Imprimantele inkjet cu eco-solvent, JV330-160 și CJV330-160, oferă deci standardul înalt de culoare necesar pentru grafica semnalisticii de interior și exterior prin noul profil de intrare „Culori Naturale Vibrante”, asigură culori solide atrăgătoare și vii, tonuri de piele naturală, precum și nuanţe de roșu intens și gri neutru. Având viteze de imprimare de 21,0 m2/h în modul standard şi utilizând patru culori, aceste modele sunt ideale pentru lucrările de imprimare care necesită livrare urgentă. Mecanismele de curățare integrate și caracteristicile de monitorizare asigură un flux de lucru eficient și permit durate de funcționare mai îndelungate.

Ambele modele dispun de un sistem de derulare proiectat recent care permite încărcarea simultană a trei role cu suporturi de printare, reducând astfel foarte mult timpul și manopera necesare pentru schimbarea suportului. Un operator poate aduce pe poziție oricare suport din gama de trei printr-o simplă rotire a derulatorului. O altă caracteristică standard este o „freză de tăiere XY” integrată în sistemul de alimentare în coală – o tehnologie de tăiere de înaltă precizie ce efectuează debitare pe axa X și pe axa Y. Această freză elimină din fluxul de lucru derularea și debitarea brută, ajutând tipografiile să accelereze și să simplifice considerabil operaţiunile de prelucrare ulterioară, astfel fiind necesară mai puțină muncă şi mai puţin spaţiu de producţie.

Modelul destinat exclusiv imprimării este modelul cu acronimul  JV330-160 iar imprimanta cu dispozitiv de tăiere integrat va adăuga un C în faţa acronimului, obţinându-se astfel denumirea modelului CJV330-160.

Mimaki a primit râvnitul premiu PRINTING United Alliance 2022 Pinnacle Product Award pentru echipamentul JV330-160, înscris la categoria Roll-to-Roll Solvent/Latex sub 80 in. (sub 203,2 cm).

Deschisă tuturor membrilor PRINTING United Alliance, competiția Pinnacle Product Award a avut menirea să evalueze produsele care urmau să fie disponibile din punct de vedere comercial pe parcursul anilor următori. Un juriu format din specialiști a analizat şi comparat cele peste 160 de produse înscrise în concurs.

„Echipamentele Mimaki au fost întotdeauna sinonime cu inovația în sectorul tiparului pe formate de mari dimensiuni. Acest premiu reprezintă o mare onoare și o adevărată recunoaștere a angajamentului nostru de a oferi cele mai bune produse clienților noștri”, a declarat Vernon Jones, Senior Marketing Manager în cadrul Mimaki.

Echipamentele au fost evaluate pe baza rapoartelor generate prin măsurarea diagramelor de culori, care au fost apoi comparate cu specificațiile din industrie. „Competiția Pinnacle Product Award reuneşte anual cele mai bune echipamente comerciale și industriale, produse software și consumabile de pe piața de print. Câștigătorii anumitor categorii au fost departajați la zecimi de punct, atât de acerbă a fost competiția anul acesta“, a concluzionat Dawn Nye, manager de program pentru Pinnacle Awards, PRINTING United Alliance.

Specificaţiile imprimantelor din Seria 330 sunt detaliate în link-ul

https://mimaki.com/product/inkjet/print-cut/cjv330-series/specification.html

Mai multe informaţii sunt disponibile vizitând pagina de web a dealerului Geko, unic importator pentru produsele Mimaki din România, Republica Moldova şi Bulgaria: www.geko.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide