Durst și OMET au prezentat oficial noua soluție hibridă XJET de imprimare

Durst, furnizor de tehnologii avansate de producție digitală și OMET, producător de echipamente de tipar și conversie, și-au consolidat colaborarea o dată cu dezvoltarea noului OMET XJET - soluția hibridă integrată pentru imprimarea de înaltă performanță pe o gamă variată de etichete și ambalaje, care garantează flexibilitate și reducerea costurilor.

Helmuth Munter, Durst (stânga) și Marco Calcagni, OMET

 

Noul echipament a fost prezentat oficial în cadrul Durst Digital Days unui număr de aproximativ 100 de clienți din întreaga lume. Evenimentul a avut loc între 7 și 9 februarie la sediul Durst din Brixen, Italia și a fost dedicat celor mai bune soluții de imprimare digitală a ambalajelor și etichetelor.

OMET XJET este o platformă hibridă care integrează sistemul de printare digitală inkjet Tau 330 de la Durst și unitățile flexo OMET X6, împreună cu cele de finisare – laminare la cald, laminare la rece, ștanțare și tăiere. Datorită acestei configurări în linie se obțin rezultate excelente la fiecare tiraj, printr-o singură trecere.

Platforma poate fi utilizată ca soluție hibridă, flexo sau digitală de sine stătătoare, în funcție de lungimea tirajului.

Helmuth Munter, Directorul departamentului „Imprimare etichete și ambalaje” – Durst, afirmă: „Suntem foarte încântați de parteneriatul cu OMET în vederea lansării acestei soluții hibride profesionale, care combină cele mai bune tehnologii atât pentru imprimarea digitală cu jet de cerneală cât și pentru finisare, oferind clienților noștri un proces de producție complet, extrem de rentabil și eficient.”

Marco Calcagni, Director de Vânzări și Marketing – OMET, a adăugat: „Am dezvoltat o soluție completă de imprimare, în totalitate italiană, care să răspundă tendințelor pieței în ceea ce privește personalizarea, livrarea la timp și varietatea produselor, dar și păstrarea tuturor capacităților unui echipament de tipar convențional. Durst este cel mai potrivit partener pentru un astfel de proiect, deoarece este lider la nivel internațional în producția de tehnologie digitală inkjet.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide