Flexibilitatea și productivitatea ating apogeul cu noul Ricoh Pro C5300

Ricoh, lider mondial de peste 80 de ani în domeniul soluțiilor de tipar, își diversifică portofoliul oferind furnizorilor de servicii de imprimare o mai mare flexibilitate a producției, calitate superioară și o gamă mai variată de servicii pe care le pot oferi clienților prin lansarea echipamentului digital de tipar în policromie cu alimentare în coală – Ricoh Pro C5300. Fiind o variantă îmbunătățită a popularului Ricoh Pro™ C5200, C5300 este ideal pentru tirajele mici și medii.

Ricoh Pro C5300 garantează o rezoluție maximă de 2400 x 4800 dpi datorită tehnologiei VCSEL (cu fascicul laser) și beneficiază de un sistem de control al luciului pentru a răspunde cerințelor diferite ale clienților, specifice aplicațiilor realizate. C5300 ajunge la viteze de producție de până la 80 de coli pe minut, cu o capacitate lunară de producție de aproximativ 450 000 de coli imprimate. Noul echipament Ricoh este prevăzut cu un sistem de alimentare coli (vacuum feed) care suportă o mare varietate de substraturi, de până la 360 g/mp, precum hârtie fără carbon, substraturi cu texturi sau plicuri, precum și de un compartiment de stivuire a colilor cu o capacitate de stocare ridicată. Ricoh Pro C5300 asigură și un număr mare de operații post-imprimare prin intermediul unităților periferice, inclusiv opțiunea de finisare a broșurilor, datorită căreia pot fi realizate broșuri a câte de 30 de coli pe substrat de 80 g/mp. În plus, C5300 are încorporat și un ecran tactil color care permite setarea rapidă.

Ricoh Pro C5300 va fi disponibil în Europa începând cu luna mai 2020.

„Imprimanta Pro C5300 cu alimentare în coală este o evoluție a tehnologiei Ricoh și a fost dezvoltată pentru a sprijini producția promptă de materiale imprimate în serii mici și medii. Cuprinzând toate capacitățile operaționale încununate cu succes ale predecesorul său, la care s-au adăugat caracteristici noi, C5300 este un sistem care oferă o mare ușurință în utilizare, flexibilitate și productivitate”, a declarat Eef de Ridder, Vicepreședinte, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europa.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide