HP se dedică în următorii cinci ani dezvoltării cernelurilor pe bază de apă

HP a anunțat o investiție considerabilă de 200 milioane de dolari pentru dezvoltarea în următorii 5 ani a unor noi game de cerneluri pe bază de apă pentru imprimarea digitală pe textile și ambalaje din carton ondulat.

„Investiția în cernelurile pe bază de apă ce răspund cerințelor pieței va ajuta la creșterea companiei HP. Vom dedica resurse importante pentru a accelera dezvoltarea unor tehnologii mai sigure, accesibile și sustenabile care întrunesc criteriile economice, de calitate și performanță ale diverselor piețe”, a declarat Santi Morera, director general al departamentului responsabil cu dezvoltarea de soluții grafice din cadrul companiei HP.

Cernelurile HP pe bază de apă pentru carton ondulat s-au dovedit deja a fi extrem de performante în aplicațiile sensibile, așa cum sunt ambalajele pentru produse alimentare. HP colaborează și cu jucătorii din industria textilă, pentru care cernelurile HP latex pe bază de apă reprezintă o alternativă durabilă, versatilă și mai sigură, ce le permite furnizorilor de servicii de imprimare să reducă volumul de deșeuri și să minimizeze impactul proceselor de producție asupra mediului.

HP consideră că investiția în cerneluri pe bază de apă pentru piețele de ambalaje din carton ondulat și textile va avea efecte benefice atât pentru operatorii sistemelor de imprimare și pentru clienții finali cât și în ceea ce privește utilizarea și posibilitatea de reciclare a produselor.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide