Imprimare la 100 m/minut cu noul EFI Nozomi 14000 LED

Producătorul internațional de tehnologie de imprimare digitală Electronics For Imaging (EFI) și-a lansat noul echipament inkjet de mare viteză care imprimă dintr-o singură trecere – Nozomi 14000 LED – în cadrul târgului german CCE International (14-15 martie) dedicat tehnologiei de imprimare a cartonului ondulat. Echipamentul EFI a fost proiectat pentru sectorul de imprimare a ambalajelor și cel de semnalistică.

Noua imprimantă UV LED EFI Nozomi 14000 garantează o viteză maximă de imprimare de până la 100 m/minut (în modul ECO), fiind cel mai rapid echipament într-o singură trecere din gama sa, urmat îndeaproape doar de modelul EFI Nozomi C18000 Plus (75 m/minut). Nozomi 14000 LED poate imprima cu până la 6 culori pe orice tip de carton ondulat cu grosimi cuprinse între 0,8 și 12 mm, în formatul 1,40 x 2,40 m. Totodată, i se pot adăuga diferite opțiuni de alimentare, stivuire (completă sau grupată) și lăcuire. În plus, modelul beneficiază de cea mai recentă variantă a instrumentului digital front-end (DFE) EFI Fiery NZ-1000, care poate conecta utilizatorii la suita de soluții de gestionare în cloud EFI IQ. O altă funcție nouă permite echipamentului să respingă automat colile deteriorare, fără întreruperea producției.

Potrivit producătorului, noul EFI Nozomi 14000 LED consumă mai puțină energie electrică în comparație cu echipamentele flexo, fiind deci o reală alternativă la producția analogică de ambalaje din carton ondulat. Reprezentanții EFI au precizat că Nozomi 14000 LED „Oferă o productivitate eficientă din punct de vedere energetic, cu aproape zero emisii de compuși organici volatili (COV) și un consum de energie cu până la 35% mai mic decât cel al imprimantelor flexografice. Mașina reduce în mod semnificativ și risipa de cerneală, iar spre deosebire de metodele analogice de imprimare nu necesită apă pentru curățare, ceea ce reduce amprenta asupra mediului și costurile convertorilor”.

EFI Nozomi 14000 LED va fi disponibil comercial începând cu a doua jumătate a anului 2022.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide