Koenig & Bauer și Durst au încheiat un parteneriat strategic pentru imprimarea digitală a ambalajelor

Koenig & Bauer - producător de echipamente de tipar offset și digital în coală, precum și de sisteme de finisare și tipar flexografic – și Durst – furnizor de tehnologii avansate de producție digitală – au semnat o scrisoare de intenție pentru a pune bazele unei companii mixte cu sediul în Germania.

VariJET

 

Aceasta va fi responsabilă pentru dezvoltarea, integrarea, fabricarea și distribuția pe plan mondial a echipamentelor digitale care imprimă într-o singură trecere cu cerneluri pe bază de apă, utilizate pentru ambalajele din carton pliabil și carton ondulat.

Cerneala și serviciile de mentenanță aferente imprimantelor comercializate de fiecare dintre cele două companii prin intermediul rețelelor globale de distribuție urmează să fie gestionate tot de compania mixtă.

O primă provocare pentru noua firmă este fabricarea echipamentului digital VariJET pentru printarea cutiillor pliabile din carton, care va fi demarată la timp pentru virtual drupa 2021.

Claus Bolza-Schünemann, CEO Koenig & Bauer: „Durst este un partener ideal datorită cunoștințelor vaste în materie de soluții inkjet de înaltă calitate. Ca pionier al tiparului digital, compania dezvoltă aplicații inkjet de peste 25 de ani și se bucură de succes în special în segmentul produselor din ceramică, materiale textile și carton ondulat.”

Christoph Gamper, CEO Durst a adăugat: „Parteneriatul cu Koenig & Bauer deschide noi perspective, deoarece prin combinarea know-how-ului putem dezvolta și oferi linii de producție complet automatizate, contribuind astfel la transformarea industriei de ambalaje din carton pliabil și ondulat.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide