Kornit lansează Presto MAX – sistemul complet de imprimare direct pe textile

Kornit Digital – lider internațional în producția de tehnologie pentru imprimare digitală sustenabilă pe materiale textile – a anunțat lansarea noului sistem Presto MAX destinat producției de articole textile personalizate la cerere. Echipamentul va fi lansat în direct în cadrul evenimentului virtual Kornit Fashion Week Los Angeles + Industry 4.0 (2-5 noiembrie 2021).

Potrivit producătorului, Presto MAX reinventează capacitățile de design pe sectorul textilelor personalizate la cerere, fiind un sistem de ultimă generație care imprimă dintr-o singură trecere și totodată primul echipament de felul său de pe piață care oferă posibilitatea printării cu cerneală albă pe țesături colorate. Ronen Samuel, directorul executiv al Kornit Digital, a oferit mai multe informații: „Presto MAX va schimba pentru totdeauna industria textilă transformând digitalul în catalizator pentru modernizarea afacerilor, eliminând barierele dintre imaginație și aplicațiile fizice, conectând consumatorii și furnizorii la scară globală și valorificând cu adevărat promisiunea digitală de a oferi atât sustenabilitate cât și profitabilitate, fără vreo risipă. Această tehnologie reprezintă vârful de lance al producției textile la cerere, iar Kornit le oferă producătorilor posibilități nelimitate de exprimare a creativității și le permite să producă mai mult cu mai puțin, să își reducă amprenta de carbon, creând în același timp noi oportunități de creștere”.

Kornit a lansat noua tehnologie MAX încă din aprilie 2021, aceasta fiind testată pe sistemul de imprimare DTG Kornit Atlas MAX. Potrivit producătorului, echipamentul Presto MAX este cea mai sustenabilă soluție disponibilă momentan pe piață pentru imprimarea direct pe țesături (direct-to-fabric), oferind cea mai înaltă calitate și printuri în culori neon mai vibrante. Noul Presto MAX diversifică gama de aplicații pe care le pot produce utilizatorii – de la articole vestimentare până la aplicații de design interior – fiind compatibil cu orice tip de material textil, atât cu țesături naturale și sintetice cât și în amestec. Tehnologia care stă la baza echipamentului include algoritmi avansați pentru calibrare autonomă, care asigură rezultate de înaltă calitate. Imprimanta va încorpora de asemenea actualizările tehnologiei XDi pentru aplicații decorative 3D precum broderiile fără fir.

Kornit Presto MAX a fost conceput pentru a fi compatibil cu ecosistemul KornitX astfel încât să faciliteze producția de oriunde și oricând, eliminând atât risipa de timp cât și risipa la nivel logistic.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide