Lansările digitale vor fi în centrul atenției la Labelexpo Americas 2022

Labelexpo Americas 2022 - cea mai mare expoziție dedicată sectoarelor de ambalaje și etichete, care se va desfășura în perioada 13-15 septembrie 2022 la Donald E. Stephens Convention Center din Chicago, SUA – va îngloba o serie de premiere mondiale interesante în ceea ce privește tehnologia digitală de imprimare, marcând o nouă etapă în tranziția de la tiparul analogic la cel digital.

HP Indigo va lansa în premieră mondială la Chicago imprimanta rotativă V12, cu o nouă tehnologie care îi permite să depună până la șase culori cu o viteză de 120 m/min. HP compară noul V12 cu tehnologia flexo, susținând că oferă o calitate superioară și o productivitate mai mare.

HP Indigo V12
HP Indigo V12

 

Durst va prezenta echipamentul Tau RSCi imprimând pentru prima dată la o rezoluție de 1200×1200 dpi, în patru culori, cu o viteză de 100 m/min.

Durst Tau RSCi
Durst Tau RSCi

 

Mark Andy se va concentra pe clienții săi tradiționali cu lansarea globală a presei Dpro Max, care atinge viteze de până la 40 m/min în modelul de culoare CMYK+Alb. Producătorul va prezenta pentru prima dată în cadrul unei expoziții și imprimanta Digital Series IQ, dezvoltată împreună cu Domino.

Mark Andy Digital Pro
Mark Andy Digital Pro

 

Pentru Domino, Labelexpo Americas marchează debutul mondial al echipamentului digital N730i, un succesor al N610i. N730i este prima imprimantă pentru etichete care folosește capul de imprimare Bitstar dezvoltat de compania Brother, care garantează o rezoluție de 1200×1200 dpi. N730i poate imprima cu până la șapte culori (CMYKOVW).

Domino N730i
Domino N730i

 

Directorul show-ului Labelexpo Americas 2022, Tasha Ventimiglia, a declarat: „Numărul mare de lansări care vor avea loc la Labelexpo Americas 2022 demonstrează importanța acestei expoziții – convertorii vor avea pentru prima dată după o pauză de trei ani oportunitatea de a vedea live noile echipamente.”

Andy Thomas-Emans, director strategic al grupului Tarsus Labels & Packaging, a adăugat: „Labelexpo Americas 2022 se conturează a fi unul dintre cele mai importante repere în tranziția industriei etichetelor de la imprimarea analogică la cea digitală.”

În completarea demonstrațiilor realizate cu ajutorul echipamentelor de imprimare vine programul de conferințe, care abordează subiecte de actualitate din sectoarele de ambalaje și etichete, împreună cu prezentările tehnice aprofundate.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide