Marabu la Inprint 2019

La Inprint 2019, expoziția internațională care este dedicată proceselor de imprimare industrială și care a avut loc la München în perioada 12-14 noiembrie, Marabu și-a prezentat portofoliul de cerneluri perfect adaptate proceselor de imprimare complexe. În calitate de producător, Marabu furnizează cerneluri serigrafice, digitale și tampografice pentru ambalaje, panouri frontale, piese auto, precum și jucării și articole pentru copii.

Cernelurile pentru ambalajele alimentare sunt supuse unor reglementări stricte pentru a împiedica fenomenul de migrare. Ultra Pack UVFP de la Marabu este prima și singura gamă aprobată pentru materialele plastice PE/PP sensibile la migrație, acestea fiind materialele cele mai utilizate pentru ambalarea produselor alimentare. Reactivitatea foarte ridicată a cernelurilor asigură o uscare rapidă și permite viteze de imprimare de până la 5 000 de articole pe oră.

Maqua® Pad MAP este prima cerneală pe bază de apă disponibilă în comerț pentru aplicații sensibile, așa cum sunt jucăriile pentru copii. Formularea pe bază de apă este inodoră, fabricată fără utilizarea substanțelor chimice BPA sau BPS și are valori foarte mici de COV și PAH.

Cernelurile inkjet pe bază de apă de la Marabu garantează toate beneficiile tiparului digital și sunt utilizate în special pentru personalizarea pieselor de plastic din componența jucăriilor. Aceste cerneluri pot fi utilizate cu oricare dintre capetele de imprimare industriale de top, precum cele produse de Konika Minolta, Kyocera și Dimatix.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide