Mutoh a prezentat în premieră imprimanta industrială flatbed UV-LED PerformanceJet 2508UF

Mutoh Industries Ltd – lider în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni - a anunțat lansarea noului echipament PerformanceJet 2508UF, prima imprimanta flatbed UV-LED cu o dimensiune de 4740x2000x1440 mm dezvoltată de companie, care va fi lansată în curând pe piața de tipar industrial.

Înainte de lansarea oficială, PJ-2508UF a fost deja expus la Sign Expo 2018, cea mai mare expoziție de semnalistică din SUA care a avut loc în Orlando, Florida, SUA, în perioada 22- 24 martie 2018.

PJ-2508UF este cel mai recent model flatbed care permite configurarea cu până la 8 seturi de capete de imprimare. Imprimanta vine deja echipată cu 4 seturi de capete de imprimare decalate care permit printarea la viteze foarte mari, de până la 162 m²/oră și la o rezoluție maximă de 600×1200 dpi. PerformanceJet este echipat, de asemenea, cu un dispozitiv care detectează în mod automat grosimea substratului și ajustează capetele de printare pentru imprimarea pe suporturi de până la 100 mm. Noul echipament este dotat și cu o masă cu vacuum pentru manipularea și poziționarea ușoară a suporturilor grele.

Caracteristicile imprimantei industriale flatbed UV-LED PerformanceJet 2508UF vor extinde capacitatea de producție a unei tipografii și oferta de produse pe care poate să le realizeze, de la articole promoționale și semne indicatoare până la etichete și prototipuri de ambalaje.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide