OKI Europa lansează imprimanta „super-compactă” C650

OKI C650 este considerată a fi cea mai mică imprimantă color de înaltă performanță pentru formatul A4, având dimensiunile 395 x 430 x 290 mm. Disponibilă începând cu ianuarie 2021, noua C650 asigură flexibilitatea necesară adaptării la cererile clienților și la trendurile din industria hotelieră, a restaurantelor și a cafenelelor (HoReCa).

Imprimanta de mici dimensiuni asigură, potrivit producătorului, o calitate înaltă a imprimării și rapiditate în manipularea materialelor. C650 este ideală atât pentru imprimarea facturilor, formularelor de înregistrare sau a documentelor necesare zilnic oricărei afaceri, cât și pentru producția de materiale promoționale personalizate, inclusiv meniuri de unică folosință, autocolante pentru mese care au încorporate coduri QR pentru asigurarea serviciilor contactless, carduri de fidelitate, vouchere, bannere și autocolante pentru podele sau ferestre etc. Astfel, afacerile din domeniul HoReCa nu vor mai fi obligate să depindă de furnizorii terți și se vor putea adapta la noile trenduri, dictate în această perioadă de directivele guvernamentale. C650 poate imprima pe materiale rezistente la acțiunea de degradare a luminii ultraviolete, pe suporturi rezistente la rupere și/sau impermeabile, oferind deci un plus de flexibilitate.

OKI este unul dintre pionierii tehnologiei LED digitale datorită căreia noua C650 garantează redarea unor culori bogate pe suporturi cu greutatea cuprinsă între 60 și          256 g/mp și lungimi începând de la formatul B6 (125×176 mm) până la 1,32 m lungime, la o viteză maximă de 35 de pagini pe minut și rezoluții de 600 x 600 dpi și 1200 x 1200 dpi. În plus designul imprimantei permite accesul frontal, reducând astfel din spațiul necesar operării, comparativ cu alte imprimate asemănătoate. Potrivit producătorilor, C650 are cerințe reduse de întreținere, pentru aceste operațiuni fiind necesar doar un spațiu de câte 2 centimetri pe fiecare latură a echipamentului. Totodată producătorul a folosit componente durabile în locul celor din plastic, fapt care garantează robustețea imprimantei și fiabilitatea acesteia. Pentru extinderea capacităților imprimantei, OKI recomandă utilizarea aplicației ABBYY FineScanner – prima aplicație de scanare ce are la bază algoritmi de inteligența artificială. Aceasta este destinată dispozitivelor mobile și elimină necesitatea unui scanner desktop care ar fi ocupat spațiu valoros. C650 permite și abonarea la serviciul Design Hub al Shoppa – o platformă ușor de folosit pentru crearea unor materiale de comunicare vizuală din numai câteva clickuri. Design Hub permite de asemenea și monitorizarea stării generale a imprimantei C650, inclusiv nivelul consumabilelor, cu notificări automate atunci când este necesară înlocuirea lor.

Javier Lopez, manager general pe segmentul Vertical Solutions EMEA în cadrul OKI Europe Ltd. a oferit mai multe informații: „HoReCa a fost unul dintre cele mai afectate sectoare în această perioadă plină de provocări, companiile fiind nevoite să reacționeze rapid la schimbările impuse. Mijloacele de comunicare vizuală vor juca un rol esențial în a ajuta companiile să atragă clienți, să promoveze siguranța și să respecte cerințele în schimbare. Cu toate acestea, multe companii se bazează pe furnizori terți deoarece consideră că o imprimantă va ocupa prea mult spațiu și nu va avea capacitățile profesionale dorite. C650 răspunde acestor preocupări, făcând imprimarea în regim intern o variantă viabilă pentru acele afaceri în care spațiul, fiabilitatea, flexibilitatea suporturilor, calitatea imprimării și ușurința de utilizare sunt puse pe primul plan”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide