Print4All 2022 anunță un portofoliu de expozanți bogat și divers

Print4All este cea mai importantă expoziție italiană dedicată industriei de imprimare, fiind rezultatul colaborării dintre ACIMGA (Asociația producătorilor italieni de mașini pentru industria grafică, de conversie și industria hârtiei) și ARGI (Asociația furnizorilor din industria grafică italiană). Ediția din 2022 a expoziției se va desfășura în perioada 3-6 mai 2022 în incinta centrului expozițional Fiera Milano din Italia, simultan cu târgurile Ipack-Ima, Intralogistica Italia și Green Plast.

Organizatorii anticipează o prezență puternică din partea sectorului de conversie, datorită participării unor producători de calibrul IMS Technologies, Rossini și Uteco. De asemenea, vor fi prezenți și importanți reprezentanți ai sectorului cartonului – precum Fosber – și al celui de labeling, reprezentat printre alții și de către Omet. În ceea ce privește industria de print, a fost confirmată prezența unor branduri de renume internațional precum Canon Italia, Epson, Kyocera, Koenig & Bauer sau Neos. Din portofoliul bogat al Print4All nu vor lipsi nici reprezentanți de top ai sectoarelor de finisare, înnobilare și post-imprimare, precum Forgraf și Quadient. Expoziția va oferi o imagine de ansamblu a celor mai inovatoare produse disponibile în prezent pentru industria italiană și internațională de conversie și imprimare, cu un accent special pe inovație, sustenabilitate, soluții digitale și conectate. Câteva dintre subiectele principale ale ediției vor fi eficiența energetică, service-ul, soluțiile hibride, produsele ecologice, selectarea materialelor, gestionarea sfârșitului ciclului de viață al produselor și problemele de mediu.

Evenimentul va fi împărțit pe trei zone tematice – Imprimare online, Carton și Labeling – gândite pentru a încuraja o analiză pe verticală a sectoarelor care dau dovadă de un mare dinamism și care prezintă importante oportunități de dezvoltare. Serviciile online de printing permit o personalizare din ce în ce mai avansată chiar și în cazul tirajelor mici, iar piața cartonului prezintă un potențial mare de dezvoltare datorită importanței ecologice a acestui material și în comerțul online, în timp ce industria producătoare de etichete este un sector cu o evoluție rapidă, determinată de cererea pentru soluții tot mai inovatoare, inteligente și personalizate. Aceste trei zone ale Print4All 2022 vor putea fi identificate prin elemente grafice și de culoare inconfundabile, care vor atrage toate privirile în hala 9. Scopul lor comun va fi acela de a îngloba cele mai inovatoare soluții propuse de companiile expozante, dar și de a stimula discuțiile dintre sectoare, alternând prezentarea de tendințe și scenarii cu seminarii care vor încuraja schimbul de idei și competențe. În plus, expoziția oferă și o platformă de instruire și formare comună celor trei domenii, garantând operatorilor vizitatori oportunitatea unică de învățare pe parcursul celor patru zile de eveniment.

Abordarea concentrată pe lanțul de aprovizionare, atât de bine primită în cadrul ediției de anul trecut, va fi continuată și la expoziția din 2022. Mai mult, Print4All își reconfirmă apartenența la The Innovation Alliance – eveniment italian de mare anvergură dedicat inovațiilor – prin derularea concomitentă cu expozițiile Ipack-Ima (tehnologii de prelucrare și ambalare), Intralogistica Italia (soluții inovatoare și sisteme integrate pentru manipularea industrială, gestionarea depozitelor, depozitarea materialelor și operațiunile de colectare) și Green Plast (industria plasticului și a cauciucului). Astfel, vizitatorii vor putea descoperi atât soluții ecologice dezvoltate de industria cauciucului și a materialelor plastice, cât și tehnologii de prelucrare a alimentelor, de la ambalaje pentru sectorul alimentar și nealimentar, până la personalizare grafică sau soluții de depozitare și manipulare a produsului finit.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide