Print4All 2022 – o ofertă consolidată

Cu o lună înaintea evenimentului, expoziția este confirmată ca punct de referință pentru piața căreia i se adresează, datorită participării unor branduri importante din sector.

Piața își reînnoiește încrederea în Print4All, care va avea loc la Fiera Milano în perioada 3-6 mai 2022 și la care vor participa numeroase branduri importante, foarte reprezentative pentru fiecare „suflet” al sectorului.

Va exista o prezență puternică din partea sectorului de conversie, datorită unor producători de talia Grafikontrol, IMS Technologies, Rossini și Uteco. De asemenea, vor exista prezentări din sectorul cartonului prin participarea unor companii precum Fosber și Vega, dar și din cel de labelling, reprezentat de Cartes, Lombardi Converting Machinery, Luxoro, Omet sau Prati.

Pe partea de imprimare au fost confirmate următoarele branduri de renume internațional: Epson, Fujifilm Italia, HP Italia, Konica Minolta, Kyocera, Neos și Xerox-Bianco Digitale, ceea ce promite o ofertă bogată și interesantă pentru tipografii, specialiștii industriilor creative și pentru proprietarii de branduri care vor vizita evenimentul în căutare de noi propuneri și tehnologii capabile să ofere soluții originale și, mai ales, din ce în ce mai personalizate.

Iar pentru a asigura originalitatea și efectul de „wow”, nu vor lipsi serviciile de finisare, înnobilare și post-imprimare, care pot conta pe prezența CMC Italia, Forgraf, Multi Import și Quadient, printre mulți alții.

Print4All promite, prin urmare, să ofere o prezentare amplă a celor mai inovatoare produse disponibile în prezent pentru sectoarele de conversie și imprimare. Întreaga ofertă a expoziției se va axa în principal pe inovație, cu soluții din ce în ce mai digitale și conectate, combinate cu soluții pentru sustenabilitate.

Accent pe conținut

Vor fi patru zile pline de oportunități de afaceri și networking, dar și de discuții și actualizări privind piața și noile tendințe. Print4All 2022 își va confirma vocația pentru conținut și va prezenta bogatul program de întâlniri care vor avea loc în cadrul evenimentului, transformându-l într-o arenă ideală pentru discuții, dar și într-un spațiu de observare strategic pentru perspectivele sectoarelor de imprimare, conversie și imprimare industrială.

Alianța pentru inovare 2022

Organizatorii confirmă și anul acesta abordarea subiectului lanțului de aprovizionare, care a fost atât de bine primită la ultima ediție: Print4All își reconfirmă apartenența la „The Innovation Alliance”, evenimentul dedicat mecanicii sistemelor, iar anul acesta va avea loc împreună cu Ipack-Ima, GreenPlast și Intralogistica Italia.

Print4All va fi astfel și o ocazie importantă de a descoperi cele mai performante tehnologii pentru industria de producție, cu produse care variază de la soluții ecologice dezvoltate de industria cauciucului și a materialelor plastice la tehnologii de prelucrare a produselor alimentare, de la ambalaje pentru sectorul alimentar și non-alimentar la personalizare grafică, până la depozitarea și manipularea produsului finit. Mașinile care gestionează diferite faze ale procesului de producție industrială au în comun inovația și investiții majore în cercetare și dezvoltare, mai ales în lumina schimbărilor majore care afectează fiecare sector.

Sprijinul Italian Trade Agency

ITA – Agenția italiană pentru comerț – agenție guvernamentală care sprijină dezvoltarea afacerilor companiilor italiene în străinătate și promovează atragerea de investiții străine în Italia sprijină Print4All, în colaborare cu ACIMGA.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide