Ricoh a fost declarat lider la nivel mondial pe segmentul inkjet în noul raport IDC MarketScape

International Data Corporation (IDC), principalul furnizor de servicii de consultanță pentru sectorul tehnologiei informației și a telecomunicațiilor, a publicat un nou raport prin care îi afirmă producătorului de origine japoneză Ricoh rolul de lider mondial în materie de dezvoltare a celor mai performante imprimante inkjet de mare viteză.

Printre punctele forte identificate în raportul „IDC MarketScape: Worldwide High-Speed Inkjet Press 2019-2020 Vendor Assessment” se numără și inovația tehnologică, atenția la feedback-ul clienților și o mare bază de utilizatori. La fel de importante au fost considerate și programele Ricoh destinate dezvoltării afacerii. Poziția de lider a fost câștigată de Ricoh și prin investițiile considerabile destinate utilizării feedback-ului clienților în procesul de cercetare și dezvoltare. Recent, această strategie a dus la proiectarea premiatului echipament Pro VC70000, care a introdus pe piață o tehnologie de uscare brevetată de Ricoh dar și o nouă gamă de cerneluri. Prin aceste inovații, Ricoh a reușit să reducă timpul de producție prin eliminarea etapei de pre-tratare a substratului de imprimare, care poate fi atât hârtie offset cât și inkjet, oferind o mai mare flexibilitate creativă și costuri de producție mai mici. Soluționarea acestor aspecte atât de importante în industria de print a fost realizată prin investiții anuale în valoare de un miliard de dolari destinate cercetării și dezvoltării.

Poziția de lider de piață a lui Ricoh se datorează și serviciului de relații cu clienții, cărora continuă să le ofere suport chiar și după instalarea echipamentelor. Clienții producătorului japonez beneficiază de experiența unor echipe specializate de tehnicieni, ingineri și manageri care oferă și servicii de pregătire a personalului în domenii precum managementul culorii, dar și al dezvoltării planului de vânzări.

„Colaborarea pe care o avem cu clienții pentru înțelegerea nevoilor lor și a modului în care aceștia se pot adapta la cerințele pieței este fundamentală, deoarece acest lucru ne permite să putem dezvolta soluții și servicii care să îi ajute”, a declarat Eef de Ridder – Vicepreședinte, Ricoh Europe.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide