Ricoh le va demonstra vizitatorilor FESPA 2019 modul în care își pot diversifica portofoliul de servicii

La standul B4 K31 de la Messe München, care va ocupa o suprafață de 304 m2, Ricoh va prezenta în perioada 14-17 mai o serie de soluții concepute pentru a veni în sprijinul furnizorilor de servicii de print care doresc să îmbunătățească sau să extindă serviciile pe care le oferă.

Printre sistemele proiectate pentru a asigura o producție mai rapidă a tirajelor mici se numără imprimanta latex roll-to-roll Ricoh Pro™ L5160 pentru formatele de mari dimensiuni. Disponibil în Europa începând din aprilie 2019, echipamentul este extrem de performant și imprimă la o calitate excepțională, având cerințe reduse în ceea ce privește mentenanța. 

Ricoh-Ri-6000
Ricoh-Ri-6000

 

Ricoh le va propune celor care intenționează să se îndrepte către zona printului pe textile două modele de echipamente, respectiv Ri 100 direct-to-garment – o imprimantă ușor de utilizat – și Ri 6000 direct-to-garment pentru o productivitate mai mare. Ambele soluții le permit printerilor să imprime digital la costuri avantajoase o serie de articole precum tricouri, sacoșe din material textil sau hanorace.

Printurile creative și versatile vor fi realizate la stand cu ajutorul echipamentului în cinci culori Ricoh Pro™ C7200X, cu alimentare în coală.

Ricoh-Pro-C7200X
Ricoh-Pro-C7200X

 

Cele mai recente versiuni de software intuitiv vor demonstra cum poate fi obținută o calitate înaltă și consecventă cu o singură platformă de lucru. Va fi prezentat și serverul de producție ColorGATE, ca urmare a achiziției din decembrie 2018. 

Portofoliul de echipamente cu jet de cerneală va fi pus în evidență de tehnologii speciale dezvoltate de Ricoh atât în ceea ce privește capetele de imprimare cât și gama de cerneluri utilizate în semnalistică, print pe textile și decorațiuni. 

„Aceasta este cea de a patra participare la FESPA și în fiecare an standul nostru devine tot mai mare pentru a face loc portofoliului nostru extins de soluții. Cele mai recente dintre acestea au fost dezvoltate pentru a asigura funcționalitatea, calitatea și capacitatea de a răspunde nevoilor de dezvoltare exprimate de clienți. Suntem nerăbdători să le arătăm vizitatorilor cum se completează reciproc aceste tehnologii, care le vor permite clienților noștri să se îndrepte spre noi piețe”, a declarat Graham Kennedy, directorul departamentului „Tipar comercial inkjet” din cadrul Ricoh Europe.

Pentru mai multe informații vizitați www.ricoh-europe.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide