Roel prezintă: Ricoh continuă drumul inovației! Fii TU cel care schimbă regulile jocului!

Ajută-ți clienții să se evidențieze cu tehnica celor 5 culori folosind echipamentul de printare digitală în coală de la Ricoh Pro C7200X Graphic Arts Edition. Atenția este captată atât prin calitatea de excepție a imaginii, cât și prin utilizarea aplicațiilor inovatoare care nu erau posibil a fi utilizate anterior pe o imprimantă de producție digitală din această clasă.

Advertorial realizat de Petruț Florea, Manager Vânzări echipamente de producție ROEL

 

Noua tehnologie pe bază de toner

Silver și Gold sunt ideale pentru aplicațiile de tipul direct mail, invitațiilor, felicitărilor, cărților de vizită, ilustrațiilor grafice, certificatelor, cardurilor cadou, etichetelor și ambalajelor, cataloagelor sau articolelor promoționale. Echipamentul permite crearea de materiale premium cu finisaje metalice, având un real potențial de a deveni alternativa mai economică și mai eficientă a metodelor tradiționale și costisitoare offset, de embosare, laminare sau inscripționare cu folio. În timp ce finisajele metalice aurii oferă eleganță materialelor printate, cele argintii asigură notele sofisticate căutate de majoritatea clienților. Împreună cu efectele tactile, acestea asigură un impact unic și garantează aspectul de lux al articolelor personalizate astfel, ceea ce îți permite să îți crești marjele de profit, eliminând necesitatea externalizării serviciilor de imprimare a aplicațiilor speciale.

Galben neon este folosită pentru aplicații din branding, ambalaje, bilete, abonamente, lucrări de artă grafică, afișaje și autocolante pentru spațiile de retail. Astfel, materialele ce pot fi imprimate pe toate substraturile populare devin purtătoarele unor mesaje îndrăznețe, în culori mai vibrante și mai atrăgătoare. Galbenul neon poate fi utilizat și la personalizarea materialelor de atenționare/avertizare în tiraje mici, iar atunci când este combinat cu alte culori poate crea o paletă cu influențe neon care le pune la dispoziție atât graficienilor cât și producătorilor posibilități creative noi. Aplicațiile în care se utilizează toner galben neon se vor dovedi vitale în următoarele sectoare de piață: construcții, evenimente și divertisment, retail, alimentație și băuturi, HoReCa, edituri, corporații, modă, firme de design grafic.

Roz neon a câștigat piețele de retail, frumusețe, modă, marketing umanitar, evenimente și divertisment, edituri și design grafic în aplicații de tipul direct mail, invitațiilor, felicitărilor, cărților, lucrărilor de artă grafică, autocolantelor pentru ferestre, afișajelor pentru magazine și ambalajelor. Combinația dintre tonerul roz neon și formula CMYK va produce materiale în culori mai vii, strălucitoare, care vor ieși în evidență instantaneu. De la meniuri până la materiale care anunță promoții unice în punctele de vânzare, rozul neon le oferă clienților noi modalități de a se remarca în spațiile de retail tot mai aglomerate pentru a obține o mai bună rată de recuperare a investiției.

Toner Transparent
Ricoh le oferă clienților și opțiunea de imprimare cu toner transparent, care sporește impactul vizual al cărților de vizită, broșurilor, cataloagelor, meniurilor sau chiar al manualelor. Tonerul transparent garantează valoare adăugată produselor imprimate prin efectul de profunzime pe care îl oferă sau prin crearea de tipare unice pentru un plus de autenticitate în aplicații de tipul certificatelor, biletelor, cardurilor cadou, cupoanelor și altor documente originale cu scopul împiedicării reproducerii lor. Aplicațiile cu toner transparent sunt ideale mai ales pe sectoarele de evenimente și divertisment, educație, retail, produse alimentare și băuturi, ospitalitate, edituri, galerii de artă, frumusețe, modă sau design grafic.

Tonerul alb este folosit cu succes în tiraje mici de tipul invitațiilor, lucrărilor de artă grafică sau ornamentelor și tuturor afacerilor locale care au promoții frecvente ce își schimbă des materialele grafice pentru vitrine, ferestre, autocolante pentru ferestre, afișe pentru magazine, ambalaje. Tonerul alb poate fi folosit pentru obținerea de efecte dramatice pe substraturi colorate, întunecate sau opace, care vor atrage rapid atenția clienților.

Roșu invizibil – vizibil doar prin lumina UV – este folosit pentru bilete VIP, documente de acreditare pentru evenimente, cupoane, bilete pentru tombolă, permise de intrare, etichete sau diferite piese de joc. Tonerul roșu invizibil este ideal pentru clienții care au nevoie de materiale de securitate entry level în tiraje mici, inclusiv cupoane sau printuri cu oferte promoționale și permite adăugarea codurilor de bare și a imaginilor unice de diferențiere fără compromiterea designului și fără a distrage privitorul de la mesajul primar al materialului. Atunci când printurile sunt plasate sub lumină UV, tonerul va începe să strălucească puternic, iar autentificarea acestora va deveni o sarcină mai ușoară și necostisitoare. Tonerul roșu invizibil poate fi utilizat inclusiv în marketing pentru ofertele și reducerile speciale, pe când în cazul corporațiilor și școlilor poate crește nivelul de securitate pe baza permiselor de parcare, cardurilor de identificare sau ecusoanelor pentru vizitatori.

A cincea stație de culoare de la Ricoh este compatibilă cu substraturi sintetice și alte materiale speciale – inclusiv soft touch – oferind posibilitatea imprimării formatelor unice, la o calitate extraordinară a imaginii. Furnizorii de servicii de imprimare pot deveni creativi în realizarea aplicațiilor promoționale, de direct mail, retail, de semnalistică sau chiar a meniurilor pe următoarele segmente de piață: evenimente și divertisment, retail, produse alimentare și băuturi, ospitalitate, cluburi, imobiliare, frumusețe, modă.

Noul echipament poate imprima totodată și aplicații supradimensionate (bannere) care în mod tradițional necesitau o imprimantă offset, oferind astfel noi oportunități în ceea ce privește abordarea creativă a producției digitale de broșuri, postere, cataloage, meniuri, aplicații de direct mail, coperte de carte sau ambalaje. Astfel, pot fi realizate materiale pliabile, broșuri dublu sau triplu pliate în formate unice și pe substraturi texturate, precum și materiale în mărime naturală care nu mai necesită aplicarea capselor, reducând astfel și impactul asupra mediului.

Ricoh te invită să dai frâu liber creativității și să atragi noi clienți sau pe cei existenți să îi pui în evidență cu ajutorul tehnicilor inovatoare de imprimare, care sunt de acum posibile doar cu cea de-a cincea stație de culoare a echipamentului Ricoh Pro C7200X.

Ricoh este reprezentat în România de Roel SRL, firmă specializată în servicii externalizate pentru toate activitățile de imprimare, copiere și scanare documente dintr-o firmă. Roel asigură consultanță și service cu acoperire pe întreg teritoriul României.

www.roelgroup.com
SEDIU – SHOWROOM: Strada Bibescu Vodă, Nr. 5, Bl. P5A, Parter, 040151, Sector 4, București, România
Tel.: 021 335 48 09 (SEDIU / SHOWROOM)
SERVICE – CALL-CENTER: Bulevardul Burebista, Nr. 2, Bl. D14, Parter, 031108, Sector 3, București, România
Tel.: 021 323 35 55 (SERVICE / CALL-CENTER)
E-mail: call-center@roelgroup.com; office@roelgroup.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide