swissQprint face o prezentare completa si a sarbatorit un reper istoric la FESPA 2023

In luna mai 2023, la Fespa Global Print Expo din München, compania elvetiana swissQprint si-a prezentat cele mai recente evolutii in materie de echipamente si aplicatii si in acelasi timp si-a pus in valoare conceptul de sustenabilitate. Totodata, compania a sarbatorit un punct de reper important din istoria sa.

In colaborare cu reteaua sa globala de distributie, swissQprint si-a expus noile dezvoltari in sectorul de imprimare flatbed si roll-to-roll. Dincolo de demonstratiile impresionante realizate pe diverse aplicatii si echipamente, producatorul elvetian a aratat modul in care clientii sai reusesc sa imbine succesul comercial cu protectia mediului inconjurator. Nu in ultimul rand, compania a sarbatorit livrarea unitatii cu numarul 1000 din modelul sau de succes Nyala.

Generatia flatbed 4

Imprimantele flatbed Oryx, Impala (2,5 x 2 m) si Nyala (3,2 x 2 m) sunt bine-cunoscute pentru calitatea excelenta a printurilor, eficienta si versatilitatea imensa. Modelele swissQprint din a patra generatie folosesc cele mai noi capete de imprimare cu o rezolutie maxima de 1350 dpi. Designul modular al imprimantelor – inclusiv o optiune roll-to-roll – impreuna cu cernelurile speciale, cum ar fi Neon, alb si lac actioneaza la unison pentru a permite o gama larga de aplicatii. Vizitatorii FESPA au putut pasi intr-o camera speciala pentru a experimenta impactul puternic al cernelurilor Neon ce produc un efect fluorescent sub lumina ultravioleta.

Imprimanta Karibu 2 roll-to-roll

La randul sau, imprimanta dedicata Karibu roll-to-roll (3,4 m latime) se afla la a doua sa generatie, beneficiind de cea mai recenta tehnologie a capului de imprimare. Atractivitatea acestei imprimante pentru utilizatorii dornici de originalitate consta din capabilitatile sale speciale cum ar fi imprimarea cu Neon, lac, alb si in relief. La acestea se adauga caracteristici unice orientate spre eficienta: sistemul de casete pentru incarcarea rapida a rolelor, tehnologia Tip Switch Vacuum pentru reglajul fin al vidului, precum si modul multistrat pentru precizia inregistrarii la imprimarea straturilor suprapuse.

Kudu, imprimanta de inalta clasa

Aceasta este singura imprimanta swissQprint dotata cu zece canale de culoare si pana la 30 de capete de imprimare. Optiunile sale de configurare a cernelii sunt ceva mai variate in comparatie cu celelalte modele swissQprint care, cu cele noua canale de culoare ale lor, sunt deja foarte versatile. Publicul de la stand a fost impresionat nu doar de calitatea imprimarii Kudu, ci si de productivitatea sa – pana la 304 m²/h, atat in cazul imprimarii flatbed, cat si in cel al imprimarii optionale roll-to-roll (3,2 m).

O mie de imprimante flatbed Nyala

In luna mai 2023 swissQprint a vandut unitatea cu numarul 1000 din modelul sau Nyala. Au avut loc celebrari atat la sediul central, cat si in cadrul echipei prezente la targul din München, alaturi de partenerii de distributie. De mai bine de un deceniu, Nyala este modelul emblematic al swissQprint, castigand o varietate de premii si ramanand cea mai vanduta imprimanta din Europa din clasa sa timp de opt ani consecutiv.

swissQprint Greentech

Acest termen sintetizeaza conceptul swissQprint de a aduce un maximum de compatibilitate ecologica tehnologiei economice de imprimare UV. Termenul incepe cu productia realizata 100% in Elvetia, continua cu cernelurile certificate si eficienta energetica si se extinde pana la mentenanta redusa si durata de utilizare peste medie.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide