Tipar digital de etichete în rolă cu OKI Pro 1040 și 1050

OKI Europe Ltd este o divizie a OKI Data Corporation, furnizor de imprimante profesionale, aplicații și servicii menite să sporească eficiența clienților.

Compania este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai importanți producători de imprimante din Europa. De peste 60 de ani, OKI Europe livrează soluții avansate de printare, introducând pe piață tehnologii de ultimă oră care îndeplinesc cerințele întreprinderilor mari și mici.

OKI Europe se extinde pe piața tiparului digital prin lansarea a două noi imprimante de etichete în rolă – Pro 1040 și 1050. Acestea reprezintă o inovație pe care OKI o aduce în domeniul flexografic și vor permite utilizatorilor să creeze etichete atractive mult mai rapid, ușor și la costuri convenabile.

Noile imprimante vizează consolidarea poziției OKI în cadrul industriilor de tipar și ambalaje din zona EMEA. Seria Pro a fost dezvoltată special pentru utilizatorii care au nevoie să livreze un număr tot mai mare de comenzi de etichete, pe care să le printeze cu ajutorul unor operatori ce necesită o instruire minimă.

Destinate utilizării in-house, Pro 1040 și Pro 1050 vor oferi clienților un control deplin asupra procesului de printare a etichetelor, care este de obicei externalizat. Utilizatorii vor beneficia de o gamă mai variată de versiuni de design, cu pierderi minime de materiale. Posibilitatea de a imprima in-house va elimina necesitatea de a aștepta livrarea etichetelor tipărite extern.

Cele două imprimante OKI pot printa o gamă variată de materiale, în 4 sau 5 culori. Modelul 1040 imprimă în CMYK, în timp ce modelul 1050 imprimă în CMYK + alb. Cu tonerul alb, utilizatorii au avantajul suplimentar de a tipări pe suporturi transparente sau colorate, obținând etichete cu mult mai atractive din punct de vedere vizual.

Spre deosebire de imprimantele cu jet de cerneală, seria Pro prelucrează cu ușurință substraturile, permițând companiilor să valorifice ideile creative și să realizeze comenzi pentru etichete mult mai complexe.

Ideale pentru realizarea de etichete destinate industriei chimice, etichete pentru trasabilitatea produselor, pentru produsele congelate și depozitate la rece sau pentru ambalaje, băuturi și obiecte de uz caznic, imprimantele produse de OKI pot realiza etichete care au trecut testele de impermeabilitate și rezistență la decolorarea cauzată de razele ultraviolete.

Imprimantele de etichete din seria Pro aduc un plus de valoare produselor de la raft, precum și un profit substanțial datorat eficienței ridicate și a cheltuielilor de producție reduse.

Dennie Kawahara
Dennie Kawahara

 

„Lansarea celor două echipamente reprezintă un nou capitol în ceea ce privește imprimarea etichetelor în rolă”, a declarat Dennie Kawahara, Director al OKI Europe. „Pro 1040 și Pro 1050 sunt imprimante extrem de versatile, care vor avea un impact important asupra mai multor industrii.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide