Utilizand o grafica speciala de podea, Stylographics ii tenteaza pe cumparatori sa intre in magazinele Marc Jacobs

Stylographics, o companie de imprimare si fabricare specializata pentru formate mari cu sediul in Watford, o suburbie a Londrei, a folosit recent materialul PVC Print Floor de la compania britanica Soyang Europe pentru a produce un display de fereastra destinat vanzarii retail pentru brandul global de moda Marc Jacobs

Pentru acest proiect, compania Stylographics a primit misiunea de a crea un display atragator care sa ajute la captarea atentiei trecatorilor si sa-i tenteze sa intre in magazin pentru a admira unele dintre cele mai recente produse de la Marc Jacobs. Designul a inclus un model alb-negru indraznet care a fost proiectat sa se intinda in jurul intregii rame a ferestrei.

Avand in vedere acest lucru, Stylographics a optat sa utilizeze Print Floor, un material PVC pentru podea de la Soyang Europa. Acest material este potrivit pentru utilizarea in aplicatii precum grafica de podea si display-urile destinate vanzarilor retail. Pentru a imprima designul pe material, Stylographics a folosit imprimanta inkjet UV P10 250HS de la compania germana Durst.

Imprimanta inkjet inket UV P10 250HS de la compania germană Durst

Siobhan Storey, Manager de Marketing la Stylographics, a declarat: „Dupa ce am folosit deja de cativa ani Print Floor de la Soyang Europe pentru o gama intreaga de proiecte, am stiut imediat ca aceasta aplicatie pentru Marc Jacobs va avea nevoie de aceeasi solutie. Pentru noi, ceea ce iese in evidenta si ceea ce ne place cel mai mult la materialul Print Floor este faptul ca e un produs foarte rezistent si fiabil; din timp in timp ne bazam pe acest produs pentru tot felul de aplicatii.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide