Xerox Iridesse a câștigat premiul pentru inovație în producția digitală,acordat de European Digital Press Association

Xerox IridesseTM a primit una dintre cele mai importante distincții la ediția din 2019 a European Digital Press Association Awards: premiul EDP Cut Sheet Printer pentru inovație în producția digitală.

Iridesse este singurul echipament digital care poate imprima până la șase culori dintr-o singură trecere și care oferă posibilitatea de a adăuga straturi de toner transparent, alb sau în nuanțe metalice. Astfel, pe de o parte le oferă furnizorilor de servicii de tipar digital mai multe opțiuni de design, iar pe de altă parte le permite business-urilor mici să poată folosi efecte speciale pentru volume reduse de imprimare. 

Iridesse reunește eficiența, productivitatea și calitatea atât de căutate de specialiștii din industrie. Premiul a fost acordat în cadrul celei mai mari expoziții din industria tiparului din Europa, FESPA Global Print Expo de la München. 

“Noi suntem o agenție de branding creativ, prin urmare cea mai importantă resursă pe care o avem sunt ideile noastre,” explică Ben Glazier, Glazier Design. “Xerox Iridesse ne-a ajutat să putem prezenta idei inovatoare unor companii din industrii precum fashion și retail, care apreciază enorm impactul unor materiale imprimate spectaculos. Echipamentul ne-a oferit un timp de lucru extrem de rapid, mulțumită căruia am putut să terminăm lucrarea în mod eficient și să economisim și resurse.” 

IPW1 din Londra a fost unul dintre primii clienți care au testat Iridesse, iar această primă testare de succes a fost urmată de mai multe instalări ale echipamentului în întreaga Europă: la Hickling & Squires și Hobs Repro din Regatul Unit, Furlan Grafica din Italia, Adaequo și ByPrint Madrid din Spania, ILG Druck din Elveția și Printsalon din Benelux.

„Modelul Iridesse reprezintă apogeul inovației la Xerox,” afirmă Tracey Koziol, Senior Vice President, Global Offerings, Xerox. „Echipamentul le oferă designerilor și furnizorilor de servicii de imprimare digitală posibilitatea de a-și diversifica ofertele și de a-și crește business-ul datorită funcțiilor încorporate, nivelului crescut al calității și flexibilității – totul la costuri reduse.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide