Papyrus este partenerul de încredere în furnizarea soluțiilor protectoare complete împotriva Covid-19

Într-o perioadă când toate afacerile au același scop – a continua să își protejeze resursele financiare și să facă profit în timp ce păstrează normele de siguranță și sănătate pentru angajați și clienți – firmele trebuie să se adapteze rapid pentru a-și putea continua activitatea în condiții de siguranță. Grupul Papyrus, unul dintre principalii furnizori de pe piața europeană a soluțiilor de igienă și curățenie, ambalare și protecție, precum și unul dintre distribuitorii marcanți de hârtie, este un partener de încredere pentru diferite afaceri și pentru cei 65 000 de clienți din peste 15 țări, furnizând în acest moment plin de provocări și cele mai eficiente soluții protectoare contra Covid-19.

Pentru a-și ajuta clienții să își continue în mod armonios activitățile, Papyrus a creat special pentru această perioadă dificilă o gamă de produse de protecție și igienă. Potrivit studiilor, virusul SARS-CoV-2 poate rămâne pe suprafețele poroase și neporoase câteva minute sau chiar ore, crescând astfel posibilitatea de transfer de la mâini către corp, mărind astfel riscul infectării. Totuși, atât învelișul proteic al virusului (numit capsidă), cât și anvelopa sa lipidică cu rol de protecție pot fi distruse ușor prin igienizarea suprafețelor. Drept urmare, firmele trebuie să aleagă în mod corect cele mai potrivite produse de igienizare și să înțeleagă unde și cum trebuie acestea utilizate, dar și cât de des trebuie angajații să își dezinfecteze mâinile.

Papyrus încurajează mai ales igienizarea și dezinfectarea suprafețelor de mare contact care vor fi atinse frecvent de către angajați și clienți, cele mai importante astfel de suprafețe fiind: mesele, clanțele, butoanele lifturilor, tastaturile, toaletele, întrerupătoarele, blaturile, mânerele, telefoanele de birou, chiuvetele și ecranele tactile. Pentru suprafețe de acest tip Papyrus recomandă produse de curățare în profunzime precum Domestos Professional Pine Fresh (canistră de 5 litri), un detergent lichid pentru dezinfectarea zilnică a suprafețelor, cu efect bactericid, fungicid, sporicid și virulicid. Produsul conține molecule de igienizare patentate, iar prin formula sa nouă va persista pentru o perioadă îndelungată, fiind potrivit pentru toate tipurile de suprafețe lavabile.

Pentru spațiile unde se consumă mâncare, precum sălile de mese sau cantinele, Papyrus propune detergentul lichid Cif 2în1 fără parfum (canistră de 5 litri), care poate fi folosit pentru curățarea și dezinfectarea tuturor suprafețelor din unitățile alimentare, fiind eficient împotriva unui spectru larg de microorganisme.

În această perioadă angajații ar trebui să se spele pe mâini cu apă caldă și săpun timp de 20 de secunde atât la sosirea cât și la plecarea de la serviciu, dar și periodic în timpul desfășurării activității. Pentru respectarea acestor cerințe, Papyrus pune la dispoziția clienților dispenserele pentru săpun lichid cu mărci de prestigiu precum Diversey sau Tork, special adaptate pentru medii dificile și solicitante și pentru utilizarea în zone unde igiena suplimentară este de o importanță crucială. Dacă o astfel de frecvență a spălării mâinilor nu este posibilă din diferite motive, echipele de management ar trebui să pună la dispoziția personalului produse pentru dezinfectarea mâinilor.

Pentru acest segment, Papyrus propune și soluții de prevenire sub forma dezinfectanților pe bază de peroxid de hidrogen, precum cele din gama Soft Care produse de Diversey și certificate în România, care distrug patogenii înainte de uscarea suprafețelor și pot fi utilizați fără echipament de protecție. Peroxidul de hidrogen îmbunătățește eficiența produselor care au în componența lor alcool. Prin intermediul gamei Soft Care, clienții Papyrus vor beneficia de un program complet de igienizare a mâinilor în diverse forme și cu diferite mecanisme, printre care se numără și dezinfectantul de mâni pe bază de plante dotat cu pompiță, dezinfectantul lichid de mâini SoftCareE Spray sau dezinfectantul spumă pentru mâini Sure Intellicare.

Gama produselor de igienă și protecție din portofoliul Papyrus include și soluții rapide de tipul șervețelelor umede antibacteriene Hankies pentru mâini, ce conțin alcool etilic denaturat și agent antiseptic, eliminând atât bacteriile cât și virusul H1N1. Papyrus furnizează și măști de protecție de unică folosință în 3 straturi (sub formă de cutii conținând 50 de bucăți), pentru a oferi clienților săi întregul portofoliu de produse necesare depășirii acestei perioade, disponibile acum printr-un singur furnizor.

Papyrus propune clienților săi să încurajeze evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, evitarea tușitului și a strănutatului în mâini prin utilizarea unui șervețel care va fi aruncat imediat după folosire. În plus angajații ar trebui să mențină o distanță de cel puțin un metru față de cei care tușesc sau strănută. Este necesar ca personalul să își spele sau să își dezinfecteze mâinile după ce își suflă nasul, dar și când ajung la serviciu sau când se întorc acasă. În cazul în care mâinile sunt protejate prin dezinfectare și nu prin spălare, experții recomandă acoperirea cu dezinfectant a întregii suprafețe a mâinilor și masarea lor timp de 20-30 de secunde până la uscarea completă a substanței dezinfectante. Papyrus încurajează totodată și citirea instrucțiunilor de folosire ale substanțelor alese pentru dezinfectarea suprafețelor, dat fiind că unele lichide trebuie să rămână pe suprafețe timp de câteva minute pentru a fi eficiente.

Filosofia Papyrus se bazează pe unicitatea fiecărui client și pe atenția la nevoile acestuia, într-un efort constant de a oferi cele mai eficiente servicii, produse și de a identifica noi oportunități prin dialog constructiv. Firma oferă disponibilitate deplină atât în privința produselor și serviciilor, cât și a informațiilor și consultanței, concentrându-se să înțeleagă cât mai bine activitatea și particularitățile clienților săi pentru a le oferi cele mai bune soluții practice.

Pentru mai multe informații și comenzi contactați echipa Papyrus:
Telefon: +40 731 221808
E-mail: info.ro@papyrus.com
www.papyrus.com/ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide