Mutoh prezintă noile modele UV LED DTO XpertJet 461UF și 661UF

Mutoh, producător japonez de top în domeniul echipamentelor de imprimare digitală wide-format, prezintă noile sale imprimante direct-to-object (DTO) – Mutoh XpertJet 461UF și 661UF – precum și beneficiile tehnologiei UV LED încorporată în cele două modele.

XpertJet 461UF este succesorul lui VJ-426UF, de aceea toți cei familiarizați cu acesta vor putea lucra foarte ușor și cu noul model. Cel mai mare avantaj al noilor 461 și 661, pe lângă capul de imprimare cu 8 canale, este noua lampă cu 6 secțiuni, fiecare dintre acestea putând fi controlată individual – ceea ce le permite furnizorilor de servicii de imprimare să poată crea multiple efecte utilizând lacuri, dintr-o singură trecere. Un alt beneficiu este dat de transformările mesei de imprimare – noul model 461 are încorporată o masă complet mecanizată, dreptunghiulară, mult mai stabilă, cu o mai mare precizie la setarea înălțimii. În plus, noua structură a mesei permite imprimarea obiectelor de dimensiuni mai mari, dat fiind că partea superioară a acesteia poate fi îndepărtată. Astfel, dacă modelul mai vechi 426 era limitat la o înălțime de imprimare de 70 mm, noul 461 poate printa pe produse de până la 150 mm, la fel ca „fratele său mai mare”, modelul 661. XpertJet 461UF poate imprima substraturi cu greutatea de până la 4 kg (cu masă) și 5 kg (fără masă), în timp ce XpertJet 661UF suportă substraturi cu greutatea de până la 6 kg.

Ambele echipamente utilizează cerneluri LED UV pentru substraturi flexibile și rigide, în configurația CMYK + alb + lac, depunând picături variabile de 3,7 – 25,8 pl. Cele 2 modele au o suprafață maximă de imprimare de 483 x 329 mm (461UF), respectiv 483 x 594 mm (661UF) și pot inscripționa substraturi din ABS, sticlă, PC, PET, material acrilic extrudat, PP, PS, lemn etc. Suplimentar, modelul 661UF este disponibil și cu o unitate rotativă opțională pentru imprimare directă la 360° pe obiecte cilindrice.

Echipamentele XpertJet 461UF/661UF includ și opțiunea de imprimare cu date variabile, pentru care Mutoh oferă de acum instrumentul software gratuit numit Mutoh Layer Editor ce implică posibilitatea de a face modificări unice de text dar și de imagini pentru fiecare exemplar imprimat, totul în mod automat, fără reproiectarea designului în sine.

XpertJet 461UF și fratele său mai mare, XpertJet 661UF, sunt ideale pentru personalizarea articolelor promoționale (pixuri, brichete și stick-uri USB), huselor de telefoane sau pentru imprimarea elementelor de semnalistică de mici dimensiuni.

Cele 2 imprimante au obținut premiul EDP pentru cele mai bune echipamente din această categorie în 2020.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide