Doze de aluminiu imprimate la rezoluție înaltă cu noua placă offset PRIXIA de la Toray

Toray Graphics a anunțat lansarea noii plăci PRIXIA, proiectată pentru tehnologia tiparului offset uscat, care face posibilă reproducerea la calitate fotografică a graficii imprimate pe dozele din aluminiu.

PRIXIA este rezultatul experienței îndelungate a producătorului Toray în materie de plăci pe bază de silicon. Noua placă offset termală are o grosime de 0,24 mm și ajută la obținerea unei rezoluții maxime de 250 lpi (linii per inch), o rezoluție excelentă în comparație cu cea oferită de plăcile pe bază de fotopolimer care garantează rezoluții maxime cuprinse între 75-120 lpi.

Pentru dezvoltarea acestei plăci, Toray a discutat cu nenumărați jucători ai industriei, de la utilizatori până la designeri. Concluzia a fost aceea că grafica de calitate superioară oferită de PRIXIA va crea produse ce vor atrage privirile la raft, fără compromiterea detaliilor. Totodată, o calitate atât de mare a imaginii va însemna și că produsul final va fi identic cu machetele obținute în procesele de design, ceea ce va accelera etapele de producție și va conduce la obținerea de reacții favorabile în cadrul sondajelor de evaluare a produselor înaintea lansării lor oficiale.

Noile plăci termale offset au un ciclu de viață estimat la aproximativ un milion de doze imprimate și potrivit producătorilor, seria PRIXIA este disponibilă pe piață începând din august 2021.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide