Gratuit

PRINTCO SRL

Descriere companie:

Istoric
Povestea noastră începe în decembrie 1997, cu o maşină tipografică Romayor şi o mână de oameni pasionaţi şi ambiţioşi. Rezultat al unui proces continuu de evoluţie, Printco este astăzi o companie cu o filosofie integratoare, care oferă clienţilor săi soluţii de comunicare vizuală, valorificând expertiza şi capacităţile sale tehnice superioare.

Echipa
Printco este înainte de toate o familie, a cărei medie de vârstă nu depăşeşte 31 de ani. Suntem un grup de profesionişti care doresc să demonstreze că printul este mai mult decât un produs, este o formă de comunicare.

Misiunea si viziunea companiei
Investim continuu în calitatea serviciilor şi a produselor noastre, a oamenilor și a relaţiilor pe care le stabilim.

Prin intermediul acestora, dorim să ajutăm oamenii, firmele şi organizaţiile cu care lucrăm să păstreze viu caracterul uman, sensul sincer şi sensibil al comunicării, sursă a spiritului comunitar.

Dorim să contribuim în mod semnificativ la bunul mers al comunităţilor în care ne facem simţită prezenţa, fie că e vorba de comunitatea clienţilor şi a angajaţilor companiei, de cea locală sau profesională.

Vom face acest lucru oferind un nivel superior de integrare şi convenienţă a serviciilor, care să ne apropie de nevoile reale de comunicare ale comunităţii.

Suntem principiali, atenţi, corecţi şi oneşti.

Obiectivele companiei
Menţinerea şi îmbunătăţirea sistemului de management integrat calitate-mediu-sănătate şi securitate ocupaţională
Printco în Top naţional 10
Menţinerea în primele 10 tipografii specializate în commercial print şi etichete, după cifra de afaceri

Calitatea serviciilor
Vom păstra un grad de satisfacţie a clienţilor de peste 98% în ceea ce priveşte calitatea produselor şi de peste 90% în ceea ce priveşte respectarea termenelor de execuţie, în condiţiile creşterii semnificative a cifrei de afaceri.

Serviciile noastre

Consultanţă
Obţinerea unui produs tipografic de calitate este nu doar rezultatul unui proces tehnologic, ci şi al unui proces de comunicare. Prin intermediul consultanţilor proprii, Printco vă poate asista în orice etapă a desfăşurării proiectului, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua deciziile corecte.

Design
Pentru Printco, designul de calitate înseamnă cu mult mai mult decât a face lucruri care arată bine. Designul este în egală măsură ştiinţă şi artă. Este ştiinţa de a oferi cea mai bună soluţie posibilă unei probleme, în cazul nostru de comunicare, în condiţii estetice superioare. Este arta de a înfrumuseţa funcţionalul, fără a-l compromite.

Prepress
Pentru a ne asigura că veţi primi rezultatul scontat, efectuam toate operaţiunile tehnice necesare de pregătire a conceptului pentru tipar.

Tipar
Printco va ofera servicii de tipar pe maşini de tip offset Heildeberg SpeedMaster în 1, 2 sau 5 grupuri cu inversor (5-0, 3+2) cu un maxim de format de 52x74 cm.

Finisare
Folosind utilaje automate de finisare pentru a obţine mai bună performanţă a produsului final, Printco poate realiza deformari mecanice, decupaje în material, acoperiri de suprafeţe, dar şi procedee speciale sau operaţiuni de legare şi ambalare, în condiţii tehnice superioare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/1487/1997
CUI: RO10055640
Adresă: BDUL. CHIMIEI 14 C IASI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide