Premium

PRINTCO SRL

Descriere companie:

PRINTCO este o tipografie fondată în 1997. Dacă am pune cap la cap toate colile tipărite de noi până acum, am putea înconjura Pamântul de 7 ori!

Însă, mai mult decât dotările tehnice de ultimă generație, utilajele care ne permit să lucrăm precis și să livrăm rapid orice comandă, PRINTCO oferă peste 25 ani de expertiză, profesionalism și un dram de nebunie, care ne-a determinat să acceptăm toate provocările clienților noștri. Și să le ducem la bun sfârșit pe toate!

Credem că cele mai frumoase povești vizuale ies din tipar atunci când pasiunea întâlnește inovația, tehnologia și dorința de a ajuta clienții să-și crească afacerea.

Așa că te invităm să ne faci o vizită, ca să vorbim despre cum putem crea cea mai bună imagine pentru produsul sau serviciul tău ori pentru afacerea ta.

ISTORIC

Povestea noastră începe în decembrie 1997, cu o maşină tipografică Romayor şi o mână de oameni pasionaţi şi ambiţioşi. Rezultat al unui proces continuu de evoluţie, PRINTCO este astăzi o companie cu o filosofie integratoare, care oferă clienţilor săi soluţii de comunicare vizuală, valorificând expertiza şi capacităţile sale tehnice superioare.

ECHIPA

PRINTCO este înainte de toate o familie, a cărei medie de vârstă nu depăşeşte 31 de ani. Suntem un grup de profesionişti care doresc să demonstreze că printul este mai mult decât un produs, este o formă de comunicare.

MISIUNEA ŞI VIZIUNEA COMPANIEI

— Investim continuu în calitatea serviciilor şi a produselor noastre, a oamenilor și a relaţiilor pe care le stabilim.
— Prin intermediul acestora, dorim să ajutăm oamenii, firmele şi organizaţiile cu care lucrăm să păstreze viu caracterul uman, sensul sincer şi sensibil al comunicării, sursă a spiritului comunitar.
— Dorim să contribuim în mod semnificativ la bunul mers al comunităţilor în care ne facem simţită prezenţa, fie că e vorba de comunitatea clienţilor şi a angajaţilor companiei, de cea locală sau profesională.
— Vom face acest lucru oferind un nivel superior de integrare şi convenienţă a serviciilor, care să ne apropie de nevoile reale de comunicare ale comunităţii.
— Suntem principiali, atenţi, corecţi şi oneşti.

OBIECTIVELE COMPANIEI

  • Menţinerea şi îmbunătăţirea sistemului de management integrat calitate-mediu-sănătate şi securitate ocupaţională
  • PRINTCO în Top naţional 10
  • Menţinerea în primele 10 tipografii specializate în commercial print şi etichete, după cifra de afaceri

CALITATEA SERVICIILOR

Vom păstra un grad de satisfacţie a clienţilor de peste 98% în ceea ce priveşte calitatea produselor şi de peste 90% în ceea ce priveşte respectarea termenelor de execuţie, în condiţiile creşterii semnificative a cifrei de afaceri.

PRODUSE:

Ambalaje
Capacitatea vastă de tipar, productivitatea şi calitatea ridicată a finisajelor ne recomandă drept un partener de încredere pentru consumatorii de ambalaje, inclusiv pentru cei cu volume foarte mari. Echipamentele PRINTCO sunt dotate cu sisteme electronice de control în punctele critice, putând scana produsele bucată cu bucată. Această dotare, împreună cu un set de proceduri specifice, conferă tipografiei noastre posibilitatea de a produce pentru marii clienţi din industria farmaceutică şi alimentară, domenii de activitate puternic reglementate în care în care trasabilitatea produsului este esenţială.

Print comercial
În cei 22 de ani de activitate, am lucrat cu multe companii româneşti sau multinaţionale care ne-au lansat provocări multiple, iar pentru foarte multe proiecte, a trebuit să găsim rapid soluţii eficiente. Am dobândit astfel flexibilitate, proactivitate şi capacitatea de a inova. Aceste calităţi, dublate de dotarea tehnică completă, ne oferă posibilitatea să tipărim o mare varietate de produse: broşuri sau cataloage, afişe sau pliante, fluturaşi sau booklets.

Produse inovatoare
Datorită erxpertizei şi capacităţii de inovare, materialele tipărite pe care le propunem prezintă un grad mare de inovaţie. De aceea producătorii au avantajul diferenţieii produselor la raft, iar publicitarii le pot furniza clienţilor lor soluţii deopotrivă funcţionale şi inedite.

Carte
Suntem la fel de flexibili în producţia de carte: putem realiza tiraje foarte reduse sau dimpotrivă: cărţi tipărite alb negru sau policromie legate prin broşare, coasere sau capsare cu copertă subţire sau caşerată.

SERVICII:

  • Folio/Emboss format 70 x 100 cm
  • Cașerare format 70 x 100 cm
  • Lac UV selectiv format 70 x 100 cm
  • Tipar format 70 x 100 cm (cu lac acrilic sau UV)
  • Plastifiere format 70 x 100 cm
  • Lipire ferestre
  • Broșare, coasere și capsare

Consultanţă
Obţinerea unui produs tipografic de calitate este nu doar rezultatul unui proces tehnologic, ci şi al unui proces de comunicare. Prin intermediul consultanţilor proprii, PRINTCO vă poate asista în orice etapă a desfăşurării proiectului, oferindu-vă toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua deciziile corecte.

Design
Pentru PRINTCO, designul de calitate înseamnă cu mult mai mult decât a face lucruri care arată bine. Designul este în egală măsură ştiinţă şi artă. Este ştiinţa de a oferi cea mai bună soluţie posibilă unei probleme, în cazul nostru de comunicare, în condiţii estetice superioare. Este arta de a înfrumuseţa funcţionalul, fără a-l compromite.

Prepress
Pentru a ne asigura că veţi primi rezultatul scontat, efectuam toate operaţiunile tehnice necesare de pregătire a conceptului pentru tipar.

Tipar
PRINTCO va ofera servicii de tipar pe maşini de tip offset Heildeberg SpeedMaster în 1, 2 sau 5 grupuri cu inversor (5-0, 3+2) cu un maxim de format de 52x74 cm.

Finisare
Folosind utilaje automate de finisare pentru a obţine mai bună performanţă a produsului final, PRINTCO poate realiza deformari mecanice, decupaje în material, acoperiri de suprafeţe, dar şi procedee speciale sau operaţiuni de legare şi ambalare, în condiţii tehnice superioare.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/1487/1997
CUI: RO10055640
Adresă: BDUL. CHIMIEI 14 C IASI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide