Pentru impatimitii de mare, Guandong prezinta noul „Ghid practic pentru amenajari nautice”

18 iulie 2024: Vara a ajuns sa fie sinonima cu marea; iar in acest sezon, zonele de coasta prind viata cu ambarcatiuni de toate tipurile si dimensiunile: de la cele mai luxoase iahturi pana la elegantele barci cu panze, de la catamaranele moderne pana la agilele barci cu motor. Sectorul nautic este un varf de gama al marcii „Made in Italy”, renumita pentru maiestria sa, dar si pentru valoarea tehnica si rafinamentul materialelor si finisajelor sale. Fiecare ambarcatiune, fie ea privata, de inchiriat sau pentru transportul turistic, trebuie sa garanteze un echilibru intre estetica si functionalitate, siguranta si fiabilitate. Prin urmare, echipamentele si comunicatiile la bord sunt esentiale; acestea trebuie sa fie la indemana si sa fie proiectate din punct de vedere tehnic asa incat sa faca fata provocarilor maritime.

Pentru a satisface toate aceste exigente, Guandong – lider de piata in producerea de substraturi de imprimare – a dezvoltat inovatorul „Ghid practic pentru amenajari nautice”: un instrument exclusiv care aduna idei, sugestii si informatii tehnice destinate tipografilor, instalatorilor, arhitectilor si designerilor aflati in cautarea celor mai performante solutii pentru aplicatiile indoor si outdoor destinate in mod specific universului nautic. Solutiile Guandong combina functionalitatea si designul, plasand un accent deosebit pe protectia mediului gratie utilizarii materialelor reciclabile si reciclate, fara a compromite calitatea estetica si performantele tehnice.

Ghidul practic pentru amenajari nautice de la Guandong

Sustenabilitatea, durabilitatea, siguranta si delicatetea sunt punctele forte ale noii linii de substraturi Guandong dedicate sectorului nautic. Rezistenta este esentiala pentru amenajarea ambarcatiunilor si necesita materiale capabile sa reziste la solicitari mecanice mari. Solutiile Magnetic & Ferro de la Guandong sunt perfecte pentru fixarea ferma a obiectelor si accesoriilor, prevenind miscarile nedorite din timpul navigatiei.

Siguranta este la fel de importanta pe mare, iar Guandong acopera si aceasta nevoie oferind materiale antiderapante ce imbunatatesc aderenta la suprafata si reduc astfel riscul caderilor chiar si in conditii de mare agitata. De exemplu, Mak Floor este un substrat cu aderenta ridicata, ideal pentru personalizarea pardoselilor exterioare care sporeste siguranta si este ideal pentru realizarea de indicatoare rezistente la valuri.

Substratul Mak Floor

In special ambarcatiunile de lux necesita aplicatii non-agresive care sa protejeze suprafetele pretioase. Materialele nanotehnologice de la Guandong, libere de cleiuri si usor de aplicat ca si de indepartat, pastreaza chiar si cele mai delicate finisaje fara compromisuri estetice. ReVita Tack Puro, materialul repozitionabil realizat din flacoane PET reciclate, este perfect pentru pardoselile de interior ultra-delicate, cum ar fi parchetul teak marin, parchetul obisnuit si marmura. La fel de sigur pentru suprafete este Wally, pelicula speciala nanotehnologica din poliester conceputa pentru decorarea peretilor, usilor, sticlei si suprafetelor netede. Aceasta nu lasa reziduuri gratie celor 4.368.000 de nano-ventuze care permit aplicarea graficii fara ajutorul cleiului. Usor de detasat si repozitionat, Wally este fabricat din PET 100% reciclabil.

Substratul Revita Tack Puro

 

Substratul Wally

Pentru hublourile si fitingurile din sticla, Guandong ofera One Way Vision Pet, o pelicula perforata, libera de adezivi care impiedica privirea din exterior fara a reduce vizibilitatea din interior, libera de PVC (cu certificat) si libera de cleiuri.

„Ghidul practic pentru amenajarile nautice” este a treia monografie tematica creata de Guandong, alaturi de „Ghidul practic de amenajare temporara” si „Ghidul practic de amenajari pentru partia de schi”.

 

DESCARCA GHIDUL PRACTIC PENTRU INSTALARI NAUTICE
https://rebrand.ly/nautical-guide-PR

 

Pentru presa:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi
Laura Premoli
info@pinkomunication.it

 

Pentru public:

Guandong Italia Srl
SS 415 Paullese Km 10
20090 Caleppio di Settala (MI)
Telefon +39 02 89785988
info@guandong.eu
www.guandong.eu

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide