O noua robotica avansata si o tehnologie de taiere digitala de ultima generatie lansate la drupa de Kongsberg PCS

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) a dat startul la drupa 2024, prezentandu-si cele mai recente inovatii dezvoltate pentru a elibera potentialul afacerilor si pentru a maximiza productivitatea, creativitatea si eco-eficienţa

Noul Kongsberg Ultimate, o schimbare de paradigma in sectorul de finisare, si-a facut debutul public mult asteptat chiar in prima zi a expozitiei, iar compania a oferit si o previzualizare anticipata a viitorului automatizarii cu cea mai recenta linie a sa – o noua celula robot cu sapte axe ce le permite clientilor sa isi sporeasca randamentul utilizand mai multi paleti si sisteme de taiere multiple.

„Suntem incredibil de mandri de progresele importante pe care le-am facut recent si suntem incantati ca ne-am putut prezenta cele mai recente inovatii la drupa”, a declarat David Preskett, Vicepresedinte Kongsberg PCS pentru EMEA si APAC. „A fost prima ocazie de a vedea noul nostru Kongsberg Ultimate in actiune si de a descoperi modul in care transforma productia de carton ondulat. Cu tehnologia sa inovatoare de transmisie, cu o rata de accelerare impresionanta de pana la 2,74 ori gravitatia terestra si o viteza de taiere remarcabila de nu mai putin de 168 de metri pe minut, Kongsberg Ultimate redefineste standardele in materie de productivitate si inovatie, oferind o recuperare rapida a investitiei pentru convertorii de carton ondulat”, a mai spus dumnealui.

Pe langa faptul ca au vazut in actiune noul si revolutionarul Ultimate, vizitatorii Standului 43 din Sala 8A au fost primii care au aflat despre noul sistem incredibil de manipulare robotizata a materialelor de la Kongsberg PCS, un sistem cu sapte axe montat pe sina ce constituie un pas inainte catre automatizarea complet autonoma.

„Sistemul cu sapte axe ofera o acoperire si o flexibilitate mult mai mari, crescand libertatea de a proiecta aspectul unei celule de productie care sa corespunda nevoilor clientilor”, a mai declarat Dl Preskett. „Multiple puncte de incarcare si descarcare pot fi amplasate cu o mai mare flexibilitate in interiorul celulei si totodata pot fi pozitionate in apropierea sistemelor de taiere; iar deoarece este modular, sistemul poate creste pentru a satisface nevoile in evolutie ale unei afaceri. Montarea sinei inovatoare precum si interfata imbunatatita ofera o productie completa nesupravegheata pentru un proces complet automatizat, maximizand si mai mult eficienta.

„Pentru noi este important sa dezvoltam solutii care nu doar le ofera clientilor nostri libertatea creativa de care au nevoie pentru a-si atinge obiectivele specifice, ci care ofera si cea mai buna experienta pentru utilizator, asigurand totodata o securitate maxima pentru operator”, a adaugat David. „Suntem incantati ca am putut demonstra modul in care valorificam cea mai recenta tehnologie pentru le a permite companiilor sa-si deblocheze potentialul, sa isi creasca exponential productivitatea si sa maximizeze rentabilitatea investitiei.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide