Premium

All Print Services SRL

Descriere companie:

ALL PRINT SERVICES a fost infiintata in anul 1999. Inca de la inceput, scopul afacerii a fost axat pe oferirea de servicii de finisare a lucrarilor tipografice. De-a lungul timpului, am dezvoltat segmentul echipamentelor de finisare astfel incat acum sa detinem 4 masini industriale de plastifiat, doua masini de lacuire selectiva, si o masina de lacuire totala, devenind astfel unul dintre primii prestatori de servicii de finisare tipografica din Romania. Din dorinta de a extinde gama serviciilor de finisare avem in vedere achizitia in viitor a unor echipamente performante de stantare. Cu o medie permanenta de 10 angajati All Print Services indeplineste cerintele clientilor in mai putin de 8 ore pentru PLASTIFIERE , LACUIRE SELECTIVA si LACUIRE TOTALA.

PLASTIFIERE

Plastifirea sau laminarea este o metoda prin care se adauga pe hartie un strat protectiv (uzual BOPP) ce poate fi lucios, mat sau cu diverse texturi.
Prin aceasta operatiune se imbunatateste atat aspectul vizual al printului cat si rezistenta la uzura chiar si rezistenta la apa.
PLASTIFIEREA LUCIOASA confera imaginii un contrast mai bun , o inviorare a fotografiilor si culorilor din print.
Plastiferea MATA este mult mai discreta dar aduce un plus de eleganta si o imagine de lux suprafetei printate.

LACUIRE SELECTIVA

LACUIRE SELECTIVA reprezinta aplicarea unui lac UV pe suprafata printata si uscarea sub o luymina ultavioleta. Rezultatul este o acoperire lucioasa pe un print neplastifiat sau plastifiat mat.
Lacuire selectiva este in mod uzual folosita ca aplicatie pentru a scoate in evidenta anumite parti (sigle, fotografii, etc) din pagina.

LACUIRE TOTALA

Lacuirea hartiei este metoda prin care se ofera hartiei printate o pelicula fina si consistenta cu scopul de a aduce un plus de finete texturii cat si un grad ridicat de rezistenta la uzura. Poate fi lucioasa cat si mata.

FOLIE BOPP

Folia BOPP este fabricata in conformitate cu Standardele Internationale de Calitate, este tratata pe ambele fete cu efect CORONA, are grosimi de 24 microni cea lucioasa si 27 microni cea mata si este aprobata pentru a intra in contact cu alimentele.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6640/1999
CUI: 11985020
Adresă: Str. Veseliei 3-5 București
Categorie:
Articole despre această companie

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide