Trei clienti beta pentru HP Indigo V12 investesc fiecare intr-un al doilea echipament din acest model

All4Labels, Eshuis si Nordvalls investesc fiecare intr-o noua platforma Indigo V12 de la HP, pe langa aceea pe care o au deja in dotare, in incercarea de a-si realiza trecerea productiilor de mare tiraj de la flexo la digital

Trei dintre clientii beta ai gigantului HP— All4Labels, Eshuis si Nordvalls — au achizitionat fiecare cate inca o platforma digitala HP Indigo V12, invocand eficienta acesteia in inlocuirea mai multor utilaje flexo, precum si reducerea timpului de productie, fortei de munca si volumului de deseuri.

Peter Overbeek, CEO al companiei Ehsuis, a declarat: „Ce este formidabil la V12 este ca eficientizeaza intregul spatiu de productie prin faptul ca putem transfera lucrarile pe care inainte le imprimam pe masini flexo sau alte echipamente HP Indigo si le optimizam pe noul echipament. Astfel, putem aloca fiecare lucrare utilajului cel mai potrivit.”

Se afirma ca HP Indigo V12 este cel mai rapid echipament digital cu banda ingusta de pe piata prin faptul ca atinge viteze de 120 m/min pentru tiraje scurte si medii, creste productivitatea si in acelasi timp le permite utilizatorilor sa controleze platforma si sa gestioneze productia, in acelasi timp garantand calitatea digitala.

HP Indigo V12 utilizeaza tehnologia LEPx conceputa pe baza tehnologia HP Indigo LEP, mentinand aceeasi versatilitate si calitate a imprimarii la viteze mari. LEPx le permite convertorilor de etichete sa produca tiraje mai mari si mai multe lucrari pe zi, cu grafica si continut variabil, in vreme ce reduce costurile legate de forta de munca, risipa si consumul de energie.

La randul sau, Patrik Jenemark, CEO Nordvalls, a comentat: „La inceputul acestui an, am spus ca cresterea face parte din ADN-ul companiei noastre. Investitia pe care am facut-o in a doua unitate HP Indigo V12 din dotarea noastra in mai putin de sase luni de la prima reprezinta angajamentul nostru de a promova tehnologia de imprimare digitala si de a trece de la flexo la digital.”

Dezvoltarea pietei etichetelor si ambalajelor continua sa fie determinata de progresele tehnologice. Platforma digitala HP Indigo V12 ofera o productie digitala de etichete la viteze mari, precisa si durabila. Echipamentul permite brandurilor sa atinga obiectivele eco-eficientei stimuland economia circulara cu solutii end-to-end care sustin reciclarea produselor si suporturi media de provenienta responsabila, cum ar fi cele certificate FSC si PCW si compostabile. In plus, implementarea productiei pe principiul „just-in-time” pentru tirajele medii si mari duce la evitarea invechirii stocurilor si reduce risipa din procesul de productie.

Instalarea platformei HP Indigo V12 imbunatateste productivitatea, care poate fi si mai mult optimizata cu solutii end-to-end, cum ar fi solutia de infasurare non-stop de la compania britanica ABG. Aceasta le-ar putea permite convertorilor de etichete sa mareasca cu 12-25% eficienta de imprimare a echipamentului HP Indigo V12 si sa reduca nevoia de interventie umana, dupa cum afirma HP.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide