Adline Solutions a inaugurat în 2021 noua platformă online dedicată clienților și partenerilor

Cu o experiență de peste 25 de ani în slujba sectorului tehnologic de producție publicitară românească, Adline Solutions duce la următorul nivel orientarea către calitate, care a definit până acum compania și produsele portofoliului său, prin lansarea unui nou site web. Adline Solutions își începe deci anul 2021 cu un cadou care va stabili noi standarde în domeniul serviciului cu și pentru clienți.

Cunoașterea înseamnă putere, iar în epoca vitezei capacitatea de a oferi informații în timp real despre produse îmbunătățește puterea de decizie a partenerilor. Noua platformă web Adline Solutions oferă de acum rapiditate, ușurință în navigare, utilizare intuitivă și un acces mai facil la informații actualizate, la cunoștințele și expertiza echipei Adline, capabilă să ofere cele mai bune soluții pentru o gamă largă de aplicații, alături de un portofoliu de materiale și tehnologii moderne și diversificate. Toate aceste beneficii sunt completate de posibilitatea de livrare rapidă cu acoperire națională și de multiplele procedee și facilități de plată, printre care și sistemul intern de rate, opțiunea de finanțare prin fonduri europene sau prin programe naționale. Întregul palmares de facilități economice oferite de Adline în 2021 poate fi identificat rapid prin accesarea rubricii „Cum cumpăr” a noii platforme online. Tot aici sunt disponibile informații pas cu pas despre modalitățile de achiziție a produselor puse la dispoziție prin magazinul Adline Solutions: clienții pot opta pentru comanda online prin platformă, comanda prin e-mail sau prin telefon. Prin dezvoltarea noului site web, obiectivul Adline Solutions este acela de a oferi vizitatorilor o modalitate rapidă și simplă de acces la informații personalizate. Fiecare vizitator are de acum la dispoziție opțiunea de a-și crea oricând un cont de utilizator prin intermediul căruia poate primi gratuit soluții personalizate pentru nevoile sale specifice. Fie că este vorba despre echipamente de ultimă generație (imprimante, laminatoare, mese de tăiere, mașini de îndoit și sudat litere volumetrice, diferite utilaje CNC) sau consumabile pentru producția publicitară, fie că ne referim la sisteme de expunere clasice, materiale (autocolant, polipropilenă, backlit, canvas, hârtie foto, pentaprint) sau piese (folio, tampograf, laminator, laser, prese termice etc.) – prin noua platformă distribuitorul român va actualiza în mod constant conținutul atât cu informații utile, cât și cu anunțuri de interes pentru clienții companiei.

Adline Solutions vă invită să vă creați chiar acum un cont gratuit pe noul website pentru a afla primii informațiile despre noile produse și oferte, dar și pentru a deveni partenerul Adline în procesele de eficientizare digitală a comunicării, de realizare a analizelor și a propunerilor. Timpul uneori chiar înseamnă bani, mai ales atunci când nu este irosit, ci valorificat prin simplificarea și accelerarea operațiunilor. Astfel, comenzile online vor îmbunătăți eficiența de ambele părți ale lanțului de distribuție prin eliminarea erorilor care apar uneori în cazul comenzilor telefonice sau prin e-mail. În plus, deținătorii unui cont pe platforma Adline Solutions își vor putea regăsi acolo istoricul de comenzi pentru a putea compara diverse produse sau a programa rapid o comandă recurentă pentru perioade de timp la alegere. Totodată, statusurile comenzilor online vor putea fi de acum urmărite în timp real, ceea ce va duce la îmbunătățirea performanței organizaționale, la o capacitate sporită de luare a deciziilor informate și la creșterea controlului clientului asupra procesului de achiziție și livrare. Noua platformă a devenit deci, începând cu 2021, mai mult decât un simplu catalog online cu fișe tehnice pentru fiecare produs și mai mult decât un „coș de cumpărături” online, fiind convertită într-un instrument de personalizare și eficientizare.

Prin noul website, Adline îi ajută pe vizitatori să identifice mai repede produsele dorite, să compare prețuri, funcții și caracteristici tehnice și să primească mai ușor ajutorul de care au nevoie din partea echipei de asistență a companiei. Adline oferă de acum și sistemul de trasabilitate a comenzii, astfel clienții care se vor decide să achiziționeze produse online vor cunoaște data exactă la care comanda va ajunge la destinație precum și traseul general al curierilor Adline Solutions. Website-ul va îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților prin adaptarea la istoricul de căutare al fiecărui client, drept urmare fiecare va primi recomandări personalizate croite special pe profilul dorit sau chiar oferte exclusive pentru produsele căutate. Adline Solutions înțelege nevoile clienților și livrează alături de produsele în sine și calitate, pasiunea pentru domeniul publicitar și promptitudinea serviciilor. Prin portofoliul său, în noul an 2021 Adline dorește să se concentreze și mai mult pe experiența clienților și a partenerilor săi – echipa companiei va identifica în mod avizat cele mai bune soluții moderne ca răspuns la întrebările dvs. Noul site web vă va ajuta să accesați mai rapid informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie informată.

www.adlinesolutions.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide