Agfa și TFL prezintă Alussa, echipamentul inkjet pentru imprimarea pielii naturale

Agfa și TFL au demarat un parteneriat strategic care le permite dezvoltarea echipamentului Alussa, o soluție de imprimare inkjet destinată decorării substraturilor din piele naturală utilizate printre altele și în industria modei, aviației sau în industria nautică.

În cadrul acestui parteneriat, Agfa și-a asumat răspunderea proiectării echipamentului, programului software și a formulării cernelurilor, în timp ce TFL asigură producția substanțelor chimice pentru pre-tratare.

Alussa va permite decorarea articolelor realizate din piele fără vreun risc în ceea ce privește zgârieturile, la calitate fotografică și viteze de producție de până la 80 m² pe oră. Alussa este o soluție de imprimare digitală, ceea ce o face ideală pentru produsele personalizate realizate la comandă. Totodată, echipamentul este perfect atât pentru crearea mostrelor cât și pentru realizarea volumelor mari.

Tom Cloots – directorul diviziei „Industrial Inkjet”, Agfa – a declarat: „Imprimarea imaginilor pe piele folosind tehnologie inkjet și obținând performanțe de top în termeni de flexibilitate și rezistență la zgârieturi este o provocare complexă. Soluția de imprimare Alussa încorporează atât vasta experiență a companiei noastre în domeniul tehnologiei inkjet și a managementului culorilor, cât și cunoștințele TFL în domeniul producției și al aplicării de substanțe chimice”.

 

Agfa și TFL prezintă echipamentul Alussa în cadrul expoziției SIMAC TANNING TECH dedicată industriei articolelor din piele (Milano, 19-21 februarie).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide