Au început înscrierile la masterul TEHNICI POLIGRAFICE la Timișoara

Înscrierile se fac în perioada 28 iunie – 3 iulie 2021, iar concursul - care constă într-un interviu - va avea loc în zilele de 5 și 6 iulie. O a doua sesiune de înscrieri va fi organizată pe 21 iulie.

Universitatea Politehnica Timișoara (Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului) le propune absolvenților licențiați programul de master „Tehnici Poligrafice” în domeniul de studiu „Științe inginerești aplicate”. Masteratul timișorean este dedicat dezvoltării competențelor de folosire și analizare a conceptelor și teoriilor moderne în domeniul tehnologiilor poligrafice, inclusiv aplicațiilor software avansate, tehnicilor informatice și a conceptelor de management poligrafic.

Curricula programului de masterat „Tehnici Poligrafice” li se adresează și celor interesați de imprimarea pe sticlă, porțelan, materiale plastice și textile (inclusiv imprimarea pe ambalaje, design ecologic și tehnici de împachetare), celor care doresc să aprofundeze domeniul designului grafic, al nanomaterialelor sau al materialelor compozite. Un alt opțional al masteratului specializat în tehnici poligrafice se adresează și pasionaților de tehnică și artă fotografică.

Masterul „Tehnici poligrafice” de la Facultatea de Chimie industrială și Ingineria Mediului a Universității Politehnica din Timișoara are alocate 20 de locuri fără taxă și 10 locuri cu taxă.

Mai multe informații AICI.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide