Au început înscrierile la masterul TEHNOLOGII ȘI SISTEME POLIGRAFICE la Universitatea POLITEHNICA din București

Înscrierile se fac online în perioada 30 august – 15 septembrie 2021, iar susținerea probei de concurs, care constă într-un interviu, va avea loc pe 16 septembrie 2021.

Universitatea Politehnica din București (Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, Departamentul de Roboți și Sisteme de Producție) le propune absolvenților licențiați în inginerie, economie, management și artă plastică programul de studii de master de cercetare „Tehnologii și Sisteme Poligrafice”, acreditat în domeniul „Inginerie industrială”. Masteratul de la București este dedicat dezvoltării cunoştinţelor despre tehnologiile și sistemele moderne de producție din industria poligrafică, inițierea și/sau transformarea afacerilor şi a managementului sub impactul tehnologiilor informaţiei, inclusiv creării unor abilități de lucru utilizând tehnicile, metodele și instrumentele de dezvoltare și realizare a produselor sau serviciilor, în contextul organizațiilor moderne adaptate Industriei 4.0.

Curricula programului de masterat „Tehnologii și Sisteme Poligrafice” este adaptată celor mai noi cerințe ale pieței forței de muncă din România, fiind compatibilă totodată cu standardele marilor universități europene. Printre disciplinele care se vor studia se numără designul produselor, materialele utilizate în această industrie, managementul culorilor și controlul acestora în producție, tehnologiile poligrafice, utilajele și echipamentele specifice, sistemele de automatizare a acestora, managementul proiectelor, optimizarea sistemelor de producție.

În cadrul activităților de cercetare, studenții abordează teme care provin din necesități practice, cum ar fi: măsurarea calității tiparului și a produselor tipografice, managementul și asigurarea calității procesului de tipar, analiza caracteristicilor unor utilaje și influența lor asupra productivității, analiza caracteristicilor unor materiale asupra mediului înconjurător.

Masterul „Tehnologii și Sisteme Poligrafice” de la Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică a Universității Politehnica din București are alocate 25 de locuri fără taxă și un număr nelimitat de locuri cu taxă.

Studenții beneficiează de toate drepturile acordate studenților români: burse, cazare în cămin, facilități pentru transport, burse ERASMUS.

Mai multe informații AICI.

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide