Canon și OneVision colaborează pentru automatizarea fluxului de lucru

Canon Production Printing colaborează cu OneVision, compania specializată în programe software dedicate activităților de pre-press, pentru a le oferi clienților din Europa care sunt furnizori de servicii de print în format mare soluția pentru a-și automatiza procesele de producție.

Hussein Khalil, directorul executiv al OneVision Software și Michele Tuscano, vicepreședintele departamentului responsabil cu tehnologiile de print în format mare din cadrul Canon EMEA

 

Cu OneVision Wide Format Automation Suite, companiile care operează modelul roll-to-roll Canon Colorado și modelul flatbed Canon Arizona vor putea acum să-și crească productivitatea și să reducă volumul de deșeuri.

Software-ul preia automat datele din momentul primirii comenzii, creează fișierele pentru tipar și le verifică aplicând 130 de criterii diferite care vizează erorile, apoi le corectează automat pe cele identificate. Fișierele prelucrate de Wide Format Automation Suite sunt gata pentru imprimare în doar câteva secunde. În plus, software-ul pregătește lucrarea și pentru procesul de finisare.

„Clienții au nevoie de o soluție eficientă pentru mărirea vitezei de lucru, astfel încât să poată onora toate comenzile primite, fără a face rabat la calitate, iar partenerul nostru OneVision le oferă soluția prin Wide Format Automation Suite”, a declarat Michele Tuscano, vicepreședintele departamentului responsabil cu tehnologiile de print în format mare din cadrul Canon EMEA.

Hussein Khalil, directorul executiv al OneVision Software, a adăugat: „Misiunea noastră este să dezvoltăm soluții software performante care să le permită clienților noștri să obțină cele mai bune rezultate din punct de vedere tehnic și calitativ. Integrarea software-ului nostru în echipamentele Colorado și Arizona dezvoltate de Canon le garantează clienților o producție de mare viteză.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide